Galerii: L&L Boutique-Studio moeshow EGO lounge'is

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. detsembril toimus EGO LOUNGE'is BOUTIQUE-STUDIO L&L by Lana Malysheva uue kollektsiooni esitlus, oma loomingut näitas ka noor disainer  Alexander Malyshev.

Üritus toimus moeürituste sarja FASHION EXPRESS raames, mille lavastaja on Anatoli Ein. Meeldivat õhkkonda täiendas jäljendamatu ja eksootiline laulja-kitarrist NDIOBA Senegalist.

Lana Malysheva kollektsioonis LOOK AT ME on teineteist täiendavad ja rõhutult sõltumatud värvid - PUNANE ja MUST. Punane on elu värv ja tähendab eneseusaldust, must sisaldab endas kuristikku universumis.

Tervet kollektsiooni iseloomustavad lakoonilised, puhtad siluetid, täppisõmblemine ja ühine arengujoon. Kangad, põhiliselt pehme kvaliteetvillane koos siidi ja nahaga, on ehk pisut tavapäratud «kella-viie-tee» tualettide tarbeks. Mõned mudelid on kahepoolsed - saabumine üritusele ühe välimusega, näiteks mustas, lahkumine aga juba punases, ja vastupidi. Esitletud rõivaid on võimalik soetada Tallinna vanalinnas Uus 2 asuvast L&L Boutique-Studiost.

Peterburi Tehnoloogia- ja Disainiülikooli lõpetanud Alexander Malyshevile oli käesolev moeshow tema diplomitöö esmaesitlus koduses Tallinnas. Alexander on osalenud noorte disainerite rahvusvahelisel konkursil AДМИРАЛТЕЙСКАЯ  ИГЛА, kus jõudis finaali ja sai eripreemia - kutse Pariisi PREMIERE VISION moeüritusele.

Tema kollektsioon I A MAN on segu meestest ja naistest. Riided valmisid XX sajandi 30.-40. aastate vaimus, millega kohandati tänapäevane. Kogumik ehitati üles erinevate tekstuuride mängule - värvidelt elegantne ja vaoshoitud, lisaks keerulise ja lihtsa joonega lõigete flirt.

Make Up - Lana Vallo meigistuudio
Soengud - Gleiz Ilusalong
Laulja-kitarrist - NDIOBA (Senegal)
Ürituse lavastaja - Anatoli Ein (www.liein.eu)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles