Oja ei tahaks vihase Niidu teele ette jääda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» tunnistasid Peeter Oja ja Mart Juur, et vihane Arne Niit on üsna hirmuäratav.

Aastaid on Eesti otsinud superstaari, kuid leitud pole kedagi. Aastaid on otsitud superspiooni ja nüüd püüti ta kinni.

Saatejuhte hämmastas, et Simm käis kogu aeg tööl ja langevari lohises järel, kuid alles nüüd taibati, miks. Ärapanijate käsutuses oli ka haruldane filmidokument, milles sai näha superspiooni, keda kehastas Oja, tööhoos.

Seekordse saate kõige murelikumas osas sai näha, et riigikogu liige ei puhka üldse. Helle Kalda tundis huvi, kas vabadussamba joonised on lekkinud Simmi kaudu Venemaale ja millised võivad olla tagajärjed.

Ärapanijad soovitasid tal pikaajalise puhkuse võtta ning tsivilisatsioonist eemalduda. Ehk tuleb ta tagasi terve, naeratava ja mõistliku inimesena.

Tallinn ei ole ainult kilulinn, vaid ka tudengite linn. Ärapanijad näitasid videoklippi, kus Edgar Savisaar liigub koos pidutsevate tudengite massiga.

Juurele küll ei paistnud, et Savisaar rõõmustas. Tema arvates sattus ta kogemata noorte sekka, kui hakkas tülpinult töölt kodu poole astuma.
«Savisaar läks koju ja äkki mõtleb: «Issand, kas need kõik tulevad meile?»,» kirjeldasid ärapanijad.

Hiljuti teatasid kõmulehed, kuidas üks Araabia šeik pakkus Anu Saagimile öö eest suure summa. Saates sai viimaks sõna loo teine pool, šeik ise (alias Peeter Oja), kes rääkis loost hoopis teistsuguse versiooni.

Järgmiseks võeti ette Arne Niit, kes kukub vihastades tikkima. Oja tunnistas, et tema vihase Niidu koduteele ette jääda ei tahaks. See seletab ära ka mõningate suguharude mustrilised näod.

Juur pidas võimalikuks, et mõnede tänavainimeste nõelajälgedega käed on samuti selle tagajärg, et Niit hakkas juba poole tee pealt tikkima.

Ja oh õudust, paar korda aastas võtab ta ette vardad ja koob mitu päeva järjest. Siis käib ta Wismaris ära ja tantsib jälle.

Lõpetuseks saime teada, millised on Tarmo Urbi meelest naised tegelikult: «Naised on tegelikult kõvemad kepivennad kui mehed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles