Appi! Kes riietab presidendiprouat?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves koos kuninganna Silviaga
Evelin Ilves koos kuninganna Silviaga Foto: SCANPIX

Eesti president Toomas Hendrik Ilves jõudis täna koos abikaasa Evelin Ilvese ning ametliku delegatsiooniga Rootsi, kus kolm päeva vältava visiidi raames kohtutakse muu hulgas kuningliku perekonnaga ning mitmete kõrgete ametiisikutega, vahendab Postimees-Online.

Kuningalossis, kus toimus president Ilvese ja Evelin Ilvese saabumise puhul pidulik vastuvõtutseremoonia ja külalisi tervitasid Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf koos kuninganna Silviaga, pälvisid erilist tähelepanu meie esileedi ekstravagantsed kostüümid.

Vapustava koosluse moodustasid Evelini viltmaterjalist valmistatud halli-valgesegune mantel ja ämbrit või potti meenutav peakate, mida proua kandis ka siseruumides ning oli üsna kummaline vaatepilt mantli alt paljastunud merekarva kleidiga, mille pitsist kraegi oli äärmiselt huvitav.

Teadaolevalt on proua Ilvese lemmikmoeloojad seni olnud Ülle Suurhans-Pohjanheimo, Arne Niit ja Ivo Nikkolo. Huvitav, kellele kuulub seekordne šedööver?

Armas lugeja, mida arvad Sina, kes riietas Evelin Ilvese seekord pealaest jalatallani nendesse stiilsetesse kostüümidesse?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles