Tanel Padari esimene saade läks aia taha

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 - 15.aastat
Kanal 2 - 15.aastat Foto: Kanal2
Oktoobrikuus 15-aastaseks saanud Kanal 2 tähistab oma sünnipäeva meeleoluka popurriisaatega «Kanal 2 viisteist aastat!», milles näidatakse muu hulgas Tanel Padari teledebüüti saatejuhina.

1999. aastal juhtis siis veel otse-eetris üsnagi kohmetu Tanel Padar Electraga muusikasaadet «Tabelimats», mille esimene saade nurjus täielikult. Kuidas täpselt, näeb juba Kanal 2 saates.

Lisaks Tanel Padarile näeb veel tervet rida tänaseid kuulsusi, nagu näiteks Urmas Paeti, Peeter Võsa ning Märt Treierit, kümmekond aasta tagasi mõneti harjumatutes rollides.

Peale selle meenutab «Kanal 2 viisteist aastat!» saateid nagu «Seksuaalne kaamera», «Kroonika weekend», «Kokk tuleb!», «Vidioodid», «Armastuse kahur», «Merle Klandorf soovitab», «Salasuhe» ja «TV-oksjon».

 

Loomulikult näeb ka värvikaid kaadreid tuntumatest saadetest nagu «Nõrgim lüli», «Tantsud tähtedega», «Mamma mia!» ja «Ärapanija». Lisaks jõuab esimest korda avalikkuse ette ärapanijate esimene saateproov.

Kanal 2 alustas oma programmi 1. oktoobril 1993 nukufilmiga «Kapsapea» ning on tänaseks kasvanud Eesti vaadatuimaks telekanaliks.

Hoogsalt humoorikat sünnipäevasaadet «Kanal 2 viisteist aastat!» näitab Kanal 2 juba sel neljapäeval, 2. oktoobril kl 21.30, kohe pärast «Selgeltnägijate tuleproovi».

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles