Edgar Savisaar tellis Sofia Derjuginale Nizzas kalli ilutulestiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Liis Treimann

Edgar Savisaar käis oma noorukese silmarõõmu Sofja Derjuginaga Nizzas romantilisel puhkusereisil. Söödi, joodi, tunti end mõnusalt.  Kroonika andmetel tellis Edgar  kaunitari meeleheaks lausa 10 000 eurot maksnud ilutulestiku.

Naistele muljet avaldada Tallinna linnapea Edgar Savisaar (60) oskab. Läinud suve lõpus lendas ta Tallinna Linnavolikogu kauni liikme Sofja Derjuginaga (22) Prantsusmaale Nizza palmide alla.

Sõidu korraldas reisibüroo Wris. Tõrvatilgaks meepotis on Kroonika väitel asjaolu, et veel eelmisel nädalal oli Savisaarel arve luksusreisi eest tasumata. Väidetavalt ootab Wris temalt 10 000 eurot ilutulestiku eest pluss ülejäänud reisi korraldamiseks kulunud summat.

Wris ei kinnita ega lükka ümber võimalikku võlgnevust. Firma juhatuse liige Aili Kägu sõnab, et kahjuks nad ei saa seda infot avalikustada.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal teatas kaks päeva pärast kõnealuse Kroonika ilmumist, et reisibüroo Wris saatis Kroonikale protestikirja, mille koopia saadeti ka Eesti Keskerakonnale.

«Selles kirjas on öeldud, et Kroonika artikkel sisaldab «ebatõeseid väiteid» ja «väärtõlgendusi». Wris ütleb, et Kroonika allikas ei ole usaldusväärne ja «ettevõttel ei ole Edgar Savisaarele mingeid pretensioone»,» teatas Toobal.

Kroonika Wrisi protesti ei avaldanud, mistõttu soovib Keskerakond teada, millele tugineb Kroonika oma kirjutises ning soovitab Wrisil algatada laimu avaldamise ja levitamise eest kohtuasi.
 

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles