Piret Laurimaa hakkab «Kälimeestes» võrgutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas (Peeter Oja) ja Raivo (Sepo Seeman) seriaalis Kälimehed.
Urmas (Peeter Oja) ja Raivo (Sepo Seeman) seriaalis Kälimehed. Foto: TV3

Täna õhtul alustab TV3s uut hooaega kodumaine komöödiasari «Kälimehed», kus on oodata värskendust ka uue naisosalise näol; Piret Laurimaa kehastab Kerstit, kel on ühe meestegelasega kavalad plaanid.

 

Kersti asub Urmase (Sepo Seeman) juurde ajutiselt elama ajal, mil Riina (Hilje Murel) on rahaprobleemide tõttu Soome tööle läinud. Seda, et Kerstil tekivad mehega omad salaplaanid, mõistab vaataja õige pea...

Suurimaks muudatuseks on aga see, et tegelased kolivad Angervaksa kvartalist kesklinna, elu tuiksoonele, mis viib neid varasemast sagedamini ka koduseinte vahelt välja.

Jätkuvalt näeb sarjas toimetamas laia profiili ja mõttemaailmaga Viksi (Andrus Vaarik), kelle abi ja nõuanded kuluvad eriti Raivole (Peeter Oja) alati ära. Õdede Riina ja Rebekka (Merle Palmiste) emast (Ene Järvis) elavad kangelased nüüd kaugemal, ent ämma sekkumise oht ripub siiski kirvena kälimeeste pea kohal. Kõrvalosades näeb uuel hooajal kaasa löömas Veikko Tääri, Nero Urket, Marko Lehte, Märt Visnapuud ja teisi näitlejaid.

«Kälimeeste» uus hooaeg algab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles