Moepubliku lemmikdisainer on Kristina Viirpalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moepubliku lemmikdisainer Kristina Viirpalu auhind
Moepubliku lemmikdisainer Kristina Viirpalu auhind Foto: Viru Keskus

Tänavu loodi esmakordselt moeauhinna Kuldnõel konkursi raames võimalus ka publikul oma lemmikdisainer valida ning moepubliku lemmiku tiitli pälvis Kristina Viirpalu.

Võitjat premeeriti metallikunstnike Risto Tali ja Rait Siska poolt loodud messingist hiidkääridega.

Moepubliku lemmikdisaineri hääletamisel said osaleda kõik Facebooki liikmed Viru Keskuse Facebook’i fännilehel kuni 3. märtsini.

Kristina Viirpalu on rõivadisainer, kes avas kolm aastat tagasi Tallinna vanalinnas galerii-poe-ateljee Iida. Selle kõrval on disaineri jaoks primaarseks eelkõige kollektsioonide loomine ja eritellimuste täitmine.

Kohalikus moepildis peetakse Kristina Viirpalu selgelt eristuvaks moeloojaks oma köitva värvitunnetuse tõttu. Kuldnõela žürii tunnustuse pälvis Kristina 2010. aastal Tallinna moenädalal esitletud kollektsiooni eest, mida peeti põnevaimaks ja küpseimaks näiteks disaineri senisest portfooliost.

FIBIT on Viru Keskuse moeürituste sari, mis tutvustab igal kevadel ja sügisel algava hooaja  moetrende. Tänavu kevadel toimub 14. FIBITi moefestival. FIBITi päevased moeetendused on tasuta ning oodatud on kõik huvilised, 4. märtsi õhtul toimunud Kuldnõela gala oli personaalsete kutsetega kinnine üritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles