FOX International Channels laieneb Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna teletorn.
Tallinna teletorn. Foto: Toomas Huik

FOX International Channels (FIC) teatas täna Advokaadibüroo Glikman & Partnerid vahendusel FOX International Channels Estonia OÜ asutamisest Eestis.

 

FIC-i Eesti tütarettevõte asutati käesoleva aasta veebruaris ja see hakkab koordineerima FIC-i Baltikumis tegutsevate telekanalite (sealhulgas Fox Life, Fox Crime ja National Geographic Channel) töökorraldust ning FIC-i kommertsstrateegiate elluviimist kolmes Balti riigis. Ettevõtet juhib FIC-i Baltikumi regioonijuht Karoli Hindriks.

«Juba ainuüksi Eestis jõudsid 2011. aasta jaanuaris Fox Life, Fox Crime, National Geographic kanalite ette kokku ligi 700 000 inimese ning vaatajaosakaal 18-49 naiste seas oli ligi 5%. Neid numbreid vaadates on selge, et on olemas nõudlus tugeva rahvusvahelise programmi ja lokaalselt koordineeritud televisiooni jaoks. Praeguste sammude eesmärk on meie kohalikule publikule veelgi lähemale tulla.» ütles Hindriks.

Kohaliku ettevõtte asutamine on üks osa FIC-i juba varem käivitunud Baltikumi lokaliseerimise strateegiast. 2009. aasta juunis alustas grupp Eestis reklaamimüügi ja turundustegevusega läbi kohaliku agentuuri, mille omanikuks ja koordinaatoriks on Karoli Hindriks. 2010. aasta detsembris aga värvati Hindriksi otse FIC-i Skandinaavia ja Baltikumi peadirektorile pr. Ase Ytrelandile alluvaks Baltikumi regioonijuhiks.

«Usume, et parim viis oma vaatajaskonna ja partnerite mõistmiseks on tegutseda kohapeal. Rakendame seda põhimõtet globaalselt ja suudame seeläbi pakkuda kohalikule publikule parimaid tooteid ning teenuseid. Seega on Tallinnas FIC-i kontori avamine loogiline samm, mis annab meie kohalikule meeskonnale võimaluse tagada kanalite arendamine ja kasv. Oleme juba täna tänulikud kolme Balti riigi lojaalsele vaatajaskonnale ning samuti partneritele - nii operaatorite kui ka reklaamiklientide seas. Soovime Balti riikides veelgi kasvada,» ütles pr. Ase Ytreland.

FOX International Channels on News Corporation gruppi kuuluv rahvusvaheline multimeediaettevõte, mis tegeleb tasulise televisiooni tootmise ja levitamise ning digitaalse meedia sisu ja teenuste pakkumisega. FIC-i portfelli kuulub kümneid telekanaleid, mida edastatakse rohkem kui 140 televisiooniteenuse pakkuja poolt 32 keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles