Edgar Savisaar võttis kevade vastu koos Sofja Derjuginaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar koos Sofja Derjuginaga.
Edgar Savisaar koos Sofja Derjuginaga. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Esmaspäeva öösel Tallinnas Musumäel kevadet tervitamas käinud linnapea Edgar Savisaar sõitis sealt koos volikogu liikme Sofja Derjuginaga (22) enda sõnul edasi kevadesse.

Kevad algas eile kell 1.21. Pidustusi käis sisse õnnistamas Tallinna linnapea Edgar Savisaar (60), kes kohalviibinute kinnitusel ei lasknud kõne ajal hetkekski silmist rahva seas viibivat Tallinna volikogu liiget Sofja Derjuginat. Pärast kõnet läks Savisaar Musumäelt alla, tervitas teda trepimademel oodanud Derjuginat viisakalt, istus autosse ja vuras minema kirjutab Õhtuleht.

Derjugina tunnistab, et ta pole varem selle peale tulnudki, et peaks oma käikudest kellelegi teatama. "Mul ei ole mingit põhjust salatsemiseks," ütleb ta. "Tallinna linnavolikogu liikmena olen ma sisuliselt linnapea ülemus. See on meie suhetes peamine." Küsimusele, kuhu sõit viis, vastab Derjugina: "Linnavolikogu maja eest keerasime paremale, nagu liiklusmärgid näitavad."

Savisaar teatab järgmist: «Mis puutub küsimusse, et kuhu ma pärast üritust sõitsin – siis – ikka kevadesse!» Veel märgib ta: «Põnevuse lisamiseks olgu öeldud, et autos oli peale minu ja Sofja Derjugina veel üks meediale tuntud naisterahvas, kellega koos me sõitsime.» Kes see oli, seda linnapea ei maini. Ta kinnitab vaid, et oma isiklikku laadi suhetega on ta seni ilma ajakirjanduse vahenduseta hakkama saanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles