Eha Võrk leiab, et rünnakud Tallinna TV vastu on seotud reklaamituludega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV saate salvestamine Solarises asuvas Tallinna pressikeskuses.
Tallinna TV saate salvestamine Solarises asuvas Tallinna pressikeskuses. Foto: Toomas Huik

Maha Tallinna TV grupp on saatnud  linnavolikogule pöördumise, milles kutsutakse kanalile mõeldud raha suunama lasteaedadele. Abilinnapea Eha Võrk leiab aga, et rünnakud TTV vastu on ajendatud kommertskanalite soovist tõrjuda kanal reklaamiturult.

Võrgu sõnul ei kahtle Tallinna infot jagava telekanali vajalikkuses tallinlased, kuid kanali arenemises näevad ohtu kommertstelejaamade juhid, kes on hirmul reklaamitulude vähenemise ees.

«Tallinna teemaliste uudiste meediamonitooring näitab, et liiga palju tallinlastele vajalikku infot jääks kajastamata, kui loota ainult neljale päevalehele ja kolmele telekanalile,» ütleb Eha Võrk.

Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele grupp koostöös Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liiduga on saatnud linnavolikogule pöördumise, milles kutsutakse üles Tallinna linnavolikogu liikmeid Tallinna TV-le mõeldud raha suunama munitsipaallasteaedadele.

«Tallinna linna elanikena pole me nõus, et kallutatud suunitlusega Tallinna Televisioonile on eraldatud Tallinna linna eelarvest 15 korda suurem rahasumma kui Tallinna linna lasteaedade avariiremondiks. Tallinna linnatelevisioonile on eelarves 1,9 miljonit eurot, samas lasteaedade avariiremondiks aga kõigest 127 800, rattateedeks 262 038 eurot ja nii edasi, » kirjutab Facebooki lehe «Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele» looja.

Praeguseks on Tallinna TV vastasel lehel 9918 fänni ning fännide hulk suureneb iga tunniga. Algatusega saab liituda ka petitsioon.ee veebilehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles