Evelin Ilves annab avalöögi Eesti Naiste Tantsupeole

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti presidendiproua Evelin Ilves ja Soome president Tarja Halonen laulupeol.
Eesti presidendiproua Evelin Ilves ja Soome president Tarja Halonen laulupeol. Foto: Raigo Pajula

Täna annab ürituse patroon Evelin Ilves Jõgeva Kultuurikeskuses avalöögi I Eesti Naiste Tantsupeole «NaiseLugu», mis toimub 12. juunil Jõgeva linna staadionil. Meedia esindajad on oodatud kell 13.00 Jõgeva Kultuurikeskusesse, et saada osa tantsupeo väljakuulutamisest.



Tantsupeo väljakuulutamisel osalevad tantsupeo korraldamise algatanud tantsurühmad – folklooriselts Jõgevahe Pere, rahvatantsuselts Meie Mari, Põltsamaa Kultuurikeskuse naisrühm Uhka ja Jõgeva linna rahvatantsurühm Kaaratsim – kokku üle 80 tantsija, kes esitavad tantsumosaiigi suvise ürituse tantsudest.

Evelin Ilvese sõnul tunneb ta uhkust, et Eestimaa südames elavad ja tegutsevad tublid naised, kes on võtnud selle tantsupeo tegemise enda kanda, kutsudes Jõgevale kokku tantsivad naised üle Eesti.

«See on suur ja tunnustust vääriv ettevõtmine, jutustada tantsides Eesti naise lugu, väärtustada peret ja hoolivust. Olen selle ürituse patroon siira rõõmuga,» ütles Evelin Ilves.

Samuti osalevad üritusel Jõgeva linnapea Kalmer Lain, Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev, Jõgeva vallavanem Enn Kurg, Riigikogu liige Aivar Kokk, Palamuse vallavanem Urmas Astel, Jõgeva maa-, linna- ja vallavalitsuse töötajad, SOS Lasteküla Eesti Ühingu esindaja ning I Eesti Naiste tantsupeo „NaiseLugu“ korraldus- ja lavastustoimkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles