Andres ja Natalja Puustusmaa lahutavad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi "Rotilõks" esilinastus - Andres Puustusmaa ja Mait Malmsten
Filmi "Rotilõks" esilinastus - Andres Puustusmaa ja Mait Malmsten Foto: Jelena Rudi

«Punane elavhõbe» ja «Rotilõks» režissöör Andres Puustusmaa ja näitleja Natalja Murina-Puustusmaa lahutavad, kirjutab Naisteleht.

Kodila poiss Andres (39) ja Karjala juurtega tüdruk Natalja (31) olid koos rohkem, kui kümme aastat. Neil on kaheksa aastane poeg Aleksander. 

Andres ja Natalja ise on oma abielu teemal jäänud siiani tagasihoidlikuks. Andres on vaid naljatades maininud, et tema naine on tuline ja kange Karjala naine, kes on sündinud suuskadel pussnuga käes. Tema arvates on see kraadi võrra kangem, kui vene naine.

See, et Andres ja Natalja on lahutuspaberid sisse viinud, ei üllata filmiringkonnas kedagi. «Nii kaua, kui mina mäletan, on nad pidevalt lahutanud ja taas kokku jäänud. See on ikka nii olnud, et kui Pussukal oli naisele filmiroll anda, siis oli jälle kõik korras,» pajatab Puustusmaade lähedane sõber.

«Lahkumineku märke oli tegelikult näha juba filmi «Rotilõks» võtete ajal ja kõige teravamalt peale esilinastust toimunud järelpidu, kuhu Natalja demonstratiivselt tulemata jättis,» pajatab Andrese hea tuttav.

Ka Andres ise kinnitab, et ei ela enam oma naisega koos. Siiski annab ta mõista, et tema pole lahutuse algataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles