Liina Vahtrik: armastuse juurde kuulub ka agoonia ja vägivald

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Liina Vahtrik
Näitleja Liina Vahtrik Foto: Lemmik/Tiit Blaat

Näitleja Liina Vahtrik tunnistab «Kroonikale» antud intervjuus, et armastuse juurde kuulub ka agoonia ja vägivald.

Nimelt on Helgi Sallo tütar, kes naerutab rahvast sketšisarjas «Heeringas Veenuse õlal», alles viimastel aastatel, mil ta on kodus väikest poega kasvatanud, hakanud lugu pidama oma elukutsest, inimsuhetest ja ka iseendast.
 


Von Krahli Teatri hingekirjas olev Liina Vahtrik (38) ütleb, et ta on õppinud paremini armastama tänu oma kunsti- ja teatrikriitikust elukaaslasele Anders Härmile (34). Liina arvates peaks armastama lihtsalt, õrnalt ja pealetükkimatult – siis on lootust, et suhe püsib.

Kümmekond aastat tagasi oli Liina olukorras, kus tal oli seljataga luhtaläinud abielu ja katkenud armusuhe kolleeg Jan Uuspõlluga.

Abielust sündinud tütar Reti Maria (19) oli kõigest üheksane, kui tema isa traagiliselt suri… Liina, kes toetus siis paljuski oma emale, toimeka Õnne- Almana tuntud Helgi Sallole, julgeb alles praegu jälle öelda, et ta armastab oma elu.

 

Tunned sa end sketšisarjas «Heeringas Veenuse õlal» kui kala vees? Tuleb see lihtsalt või eeldab too žanr rohkem ponnistamist kui mõni teine näitlejatöö?

Ei ole raske. On lõbus, kiire ja tore vaheldus. Ma lausa ootan võttepäevi. Keskendumist nõuab muidugi ikka samasugust nagu iga teinegi töö. Mulle ei meeldi töid tähtsuse järjekorda seada. Kui juba pakkumine vastu võtta, siis tuleb sada protsenti anda, mitte lolli mängida.

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles