Merka leidis uue ameti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merka ja Marko naisteportaalist Buduaar
Merka ja Marko naisteportaalist Buduaar Foto: Maria Vahuri

Lauljatar Merlyn Uusküla (27) aka Merka on suur loomaarmastaja ning nüüd leidis võimaluse ka neid aidata - nimelt tegeleb ta kodutute loomade abistamisega, vahendab Buduaar.
 


Merlyn on viimased nädalad olnud uues ametis - ehk MTÜ AUH patroon. «Minu eesmärgiks on loomade ja varjupaikade temaatikat viia inimesteni, ühtlasi kutsuda inimesi üles koduta loomadest hoolima. Veel on soov kaasata abilisi üle-eestilistele varjupaikade heakorra päevadele, kus näiteks vaja kuute parandada jm sellist vajalikku teha.»

Merlyn ütleb, et ta on väga suur loomaarmastaja ja nüüd on tal ka võimalus neid aidata. «Mul on olnud koer ja hetkel on kass, aga tulevikus tulevad minu loomad kindasti varjupaigast, sest sellega teed ühe hinge taas väga rõõmsaks. Sest täidad ühe loomakese unistuse - saada omale peremees!» lisab ta.

 

Lauljatari arvates on kodutud loomad kindlasti inimeste hoolimatuse tagajärg, aga kõigil meil on võimalus seda muuta.

«Kõige parem oleks, kui inimesed saaksid võtta varjupaigast endale koera-kassi koju. Aga kui see pole võimalik, saab ka muudmoodi neile head teha. Kas või minna varjupaigas kutsuga jalutama või kiisudega mängima. Lihtsalt pakkuda neile sotsiaalset suhtlust ja hoolt, mida loomad samuti väga vajavad.»
 

MTÜ kohta lähemat saab lugeda SIIT 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles