Modell Annely Tsahkna: kallitest kreemidest on tõhusam õige toitumine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anders ja Annely Tsahkna
Anders ja Annely Tsahkna Foto: Kroonika

Modell ja ärimehe Anders Tsahkna abikaasa Annely Tsahkna rääkis Buduaarile, et eelistab kallitele kreemidele looduslikke tooteid ja õiget toitumist. Ka kosmeetikat kasutab ta minimaalselt ning kasutab vaid ökotooteid.


Kuigi Annely väga palju ilprotseduure ei tee, on tal siiski välja kujunenud üks igapäevane rituaal. «Esimesi kortsukesi nähes sattusin paanikasse ja küsisin oma ilutoimetajast sõbrannalt, et mis ma nüüd tegema pean. Tema ütles, et on vaja igal hommikul ja õhtul nägu puhastada ja kasutada niisutavat kreemi. Nüüd on see siis minu põhiline igapäevane ilurituaal. Enne seda polnud ma üldse kreemidega sõber. Peale pesu meeldib mulle puhas nahk, lausa patt on kreemiga end kokku määrida. Tugevalõhnalised kreemid hakkavad eriti vastu,» seletab ta.

Lisaks sellele teeb ta ka kodus kehale maske. «Kui sõbrad külla tulevad, siis teeme sauna. Naistega keerame köögis kokku kõikvõimalikke möginaid. Käiku läheb kohvipaks, oliiviõli, avokaado, kurk, maasikad, kaerahelbed, piim, mesi, meresool, pruun suhkur, muna, leib, kookoserasv - ühesõnaga kõik, mida köögist leida võib parasjagu. Mehed alati naeravad, et peale naiste saunaskäiku näeb saun välja, nagu seal oleks toimunud plahvatus - põrand, lagi, seinad -, kõik on mingit sodi täis. Aga näiteks talvel on lahe saunast lumehange hüpata ja suvel meres kasta end.»

Ilusalonge modell ei külasta, vaid juuksurit mõne kuu tagant ja vahel, kui nad perega spaas käivad, võtab mõne mõnusa protseduuri. «Võib-olla oleks viimane aeg hakata külastama ilusalonge, vanadus annab tunda juba ja nüüd on ju avatud ka päris mitu ökosalongi, mis minus on huvi tekitanud,» lisab ta.

Annely eelistab kallile kosmeetikale kõike looduslikku. «Kasutan vaid 100% naturaalseid ja looduslikke kosmeetikavahendeid. Ka neid vastavalt vajadusele. Olen pigem seda meelt, et mida vähem endale igasuguseid erinevaid asju peale määrida, seda parem on see sinu nahale ja tervisele. Lemmikuteks on Dr. Hauschka, Thann, Lavera, Madara ja Joik. Tegelikult arvangi, et kallitest kreemidest on tõhusam õige toitumine, tarbida õigeid õlisid, nii sees- kui välispidiselt, juua palju puhast vett, viibida palju värskes õhus, sporti teha ja olla lihtsalt õnnelik ja armunud aastaringselt. Magada oleks ka päris tore, kui vaid lapsed laseksid.»

Loe pikemat intervjuud Buduaarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles