Üle viiesaja noore kandideeris filmi «Vasaku jala reede»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vasaku jala reede»
«Vasaku jala reede» Foto: Vasaku jala reede

Nädalavahetusel toimus Solarise keskuses filmi «Vasaku jala reede» casting, kuhu oli kohale tulnud 540 noort.

Filmi režissöörid Andres Kõpper ja Arun Tamm olid filmi sisust rääkides salapärased. «Tegemist on ansamblifilmiga, millest jooksevad läbi mitu väga erinevat lugu. Seega otsime osatäitjaid väga erinevate tegelaskujude jaoks - alates hallist hiirekesest tütarlapsest kuni karmi välimusega narkomaanideni välja.»

Nii palju nad siiski filmi sisust avaldasid, et filmis on kaks põhilist lugu. Esimene räägib kolmest noormehest, kes satuvad pealinna külastades vägivaldsete sündmuste keerisesse. Teine põhiline liin on klassikaline armukolmnurk (kuigi nagu hiljem välja tuleb, on tegemist siiski natuke keerulisema suhteahelaga) - ning neid kahte lugu toetamas suur hulk kirevaid tegelasi, kel kõigil oma panus loo kulgu.

Järgmiseks valitakse 500 huvilise seast välja väiksem grupp inimesi kellega korraldatakse kinnine casting. Selle tulemusi on oodata järgmise nelja kuni kuue nädala pärast.

Sellele lisaks oli filmi kodulehel www.badhairfriday.com ennast avaldanud üle 300 noore kelle lootuseks saada kutset järgnevaks kinniseks, ehk siis ainult kutsetega castinguks.

«Vasaku jala reede» on film, mis on tehtud noorte inimeste poolt, noortele inimestele! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles