Kate'i ja Meelis Mandeli abielu karil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Mandel
Katrin Mandel Foto: promo

Lauljanna Katrin «Kate» Mandeli (40) ja Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli (40) paarkümmend aastat kestnud kooselu on väidetavalt kriisis.

Küsimusele, millises seisus on praegu nende suhe, vastab praegu Keila Rukkilille lasteaias muusikaõpetajana töötav Katrin: «Elus on erinevaid aegu. Ma ei hakka täpsemalt kommenteerima. Jätan otsad lahtiseks...,»kirjutab Kroonika.

Meelis jääb samuti napisõnaliseks: «Ma võin rääkida kõikidel teistel teemadel, aga oma isiklikku elu ei hakka ma kommenteerima.»

Mullu kiitis Kate Õhtulehele, et nende pere, kus sirgumas Joonatan (5) ja Merilin (20), on väga kokkuhoidev. Ta rääkis: «Kui mõlemad lapsed oleksid juba suured, siis läheksid nad kusagile õppima, käiksid kodus harva ja meie mehega jääksime kahekesi. Vaataksime üksteisele otsa, et no-oh, mis me nüüd siis ka teeme. Seda no-ohi! ei tule meil pikka aega! Tegevust on küllaga.»

Loodetavasti lõpeb kõik siiski kenasti ning Kate ja Meelis saavad käsikäes jätkata ja kuldpulmigi tähistada…

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles