Kristina: olen lõplikult pereema ega näe Sotši olümpiat uneski

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi piparkoogimajas - usin naine jagas nädalavahetusel autogramme Tallinnas Viru Keskuse aatriumis
Kristina Šmigun-Vähi piparkoogimajas - usin naine jagas nädalavahetusel autogramme Tallinnas Viru Keskuse aatriumis Foto: Jelena Rudi

«Minu eesmärk on lapsi kasvatada. Olen lõplikult pereema ega näe Sotši olümpiat uneski,» kinnitab Otepääl esimesi suvepäevi nautiv Kristina Šmigun-Vähi.

«Ei-ei-ei,» naerab Kristina. «Ei näe Sotši olümpiat uneski. Ning loodetavasti ei löö pead vastu kappi ära, et mõtted tippsporti naasmisest keerlema hakkaksid. Kantseldan lapsi. Olen pereema. Või, olgem ausad, ma pole vist pereema tiitlit veel välja teeninud, sest näe, taas olen Otepääl, kus ema mind kõvasti aitab, » kirjutab Õhtuleht.

Võrreldes praegusega, olnud tippsportlase elu luksus: «Sain keskenduda vaid spordile. Pere aitas. Söögid tehti ära, pesu pesti ja triigiti – paiguta vaid kappi.»

Ent endisi aegu Kristina taga ei igatse.»Nüüd on eesmärk lapsi kasvatada. Kui hästi või halvasti seda teen, näitab tulevik. Aga jah, laste kõrval mind ennast justkui polekski. Minu tahe ei maksa enam midagi.»

Kristina tunnistab, et ei tee trennigi. Ei jõua. «Käin vaid jalutamas, teen mõnikord pikemaid otsi. Jõusaal? Seisab tühja. Mul on pisut sünnitusejärgset ülekaalu. Poeg kaalub kuus kilo. Vaat see on minu jõusaal, kui teda kantseldan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles