Moebrändi Tallinn Dolls garantii: muudame kõik inimesed ilusaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Moebränd Tallinn Dolls esitleb uut kollektsiooni 14. mail suurejoonelise popkunsti-performance’iga Kumu Kunstimuuseumis.

Elu24 uuris sündmuse loomingulise poole eest vastutava Mari Martini käest kollektsioonide ja kogu peo ettevalmistuste kohta lähemalt.

Kuidas läheb?

Lubame, et pakume korraliku moe spektaakli ja paneme kõik mängu. Kollektsioon jutustab kolm muinasjuttu ja iga lugu kõnetab erinevaid naistüpaaže. Tallinna nukke on ju ometigi väga erinevaid ning iga üks leiab sealt oma.

Kuid tegelikult võib seda üritust vaadata laiemalt ka kui popkunsti sündmust. Mood on samuti ju üks oluline osa sellest.

Lisaks kollektsiooni esitlusele avame ka näituse koostöös fotograaf Kalle Veesaarega, lansseerime Heidy Purga loodud Tallinn Dolls mikside plaadi ja kutsume lavale bändi Malcolm Lincolni.

Äkki meenub mõni tore lugu seoses kollektsioonide ja ürituse ettevalmistamisega?

Huh, meie see elu siin viimased kaks nädalat on olnud selline seiklus, et reaalsustaju on päris moondunud. Täna oli fitting ja uurisime modellide käest, et kas väljas on ka ilus ilm. Ei ole ise ateljeest ju välja saanudki.
Meie väike Kadrioru ateljee näeb ikka tuliseid päevi praegu. Kuid meie ateljee kiisu ja maskott Escada on suureks stressi maandajaks kõigile. Nii et peame vastu:)

Kuidas oled rahul valminud tervikuga?

Uus kollektsioon on läbimõeldum ja kontseptsioonilisem kui kunagi varem ning selles osas olen juba praegu väga rahul ja võime disainer Karolin Kuusikuga käe südamele panna, et Tallinn Dolls riided teevad kindlasti inimese ilusamaks. Me julgeme anda kaasa sellise garantii

Esitlemisele tulev kollektsioon ei ole mõeldud lavale ilutsema vaid üheks õhtuks. Need on tooted, mis jõuavad hiljem müüki ja seetõttu on kogu rõhk sellel, et iga toode istuks ka normaalses keskkonnas inimesel perfektselt seljas. Tohutu aeg lähebki proovidele, et paika saada kõik pisimad detailid ja nüansid.

Kuidas Karolini loodud kollektsioonid meeldivad?

Kuidas need saaksid küll mitte meeldida. Mulle tundub, et Karolin oskab lugeda nii naiste kui ka ka meeste alateadvust vahel ning tõlgendada seda otse disaini keelde.

Mida sealt enda jaoks välja valiksid?

Jah, igaühele tekib vast kollektsiooni muinaslugudest oma lemmik. Minul on ka oma juba lemmik tekkinud. See on kollektsiooni viimane ja üllatuslik osa. Midagi päris uut ja huvitavat Tallinn Dolls poolt :)

Kõikidel külalistel on võimalus sooritada oste uuest kollektsioonist eelisjärjekorras.

Tallinn Dolls’i sünnipäevapidu toimub 14. mail algusega kell 20.00  Kumu kunstimuuseumis. Piiratud kogus pileteid müügis salongis StudioT (Lai 36) ja Piletilevis.

Tallinn Dolls Caleidoscope Colours from Tallinn Dolls on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles