Juure ventilaator paljastas Oja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» võtsid Peeter Oja ja Mart Juur ette kodumaise sambajama ja mitmed põnevad telestaarid.

Esmalt märkisid saatejuhid ära rahvusliku komöödia - sambajama. Tallinn saatis delegatsiooni Tšehhi kontrollima, kuidas neil klaasist osade valmistamine edeneb ning ärapanijad kujutasid elavalt ette, kuidas eestlased saabuvad Tšehhi väikelinna nagu karm Clint Eastwood hobusel.

Juhul, kui välismaal ristiga hakkama ei saada, tuleb asi lahendada Eesti jõududega. Kuna siin eriti palju klaasi pole, tuleb pisi-pisikene rist suure aluse peale.

Eesti mehele on iseloomulik jonn viia läbi kõik, mis ette võetud. Printsipiaalsete eestlaste lipulaev Jüri Liim on saanud lahti kõikidest ebameeldivatest kujudest ning nüüd on ta ette võtnud liikuva objekti - Edgar Savisaare.

Oja oli tema plaaniga põhimõtteliselt nõus, kuid küsimust tekitab, millega ja kes Savisaare kõrvaldab.

Tantsusaade läks tunduvalt igavamaks, kui superrätsep Arne Niit välja hääletati. Ärapanijaid üllatas Olga Kosmina arusaam sašlõkist.

Soomlaste ja eestlaste vahel puhkes jälle arusaamatus, sest põhjanaabrid ei mõista, miks siinkandis pükstega saunas käiakse.

Juur pidas videokõne Helsingi ülikooli professori Sami Bätmäniga ning nad rääkisid asjad sirgeks. Tuli välja, et Õhtuleht on jälle puhunud üles mulli, mida pole olemaski.

Meil kõigil on oma talismanid ning «Selgeltägijate tuleproovis» osaleval Teuril on selleks ahjuroop. Juur avalikustas, et tema eluteel on ahjuroop ammu läbitud etapp ning nüüd on tema abivahendiks ventilaator, millel on võimed.

Ventikas aitas stuudios ära tunda inimese, kes oli joonud Vana Tallinnat šampusega. Juure ventilaatorist talisman osutas Ojale. Ventilaator paljastas ka, et Oja on joonud piima mahlaga ja õlut limonaadiga.

Viimaks näidati taas füürer-Rutti, kes on ärapanijate arvates juhtimisgeenius, sest talt tuleb korraldusi nagu lindilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles