Seltskonnakaunitar Virzinja Kotkas esitles uut elukaaslast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virzinja Kotkas ilmus peiuga seltskonda
Virzinja Kotkas ilmus peiuga seltskonda Foto: Jelena Rudi

Eksootiline seltskonnastaar Virzinja Kotkas (29) kirgastab jälle Eesti seltskonnaelu.

Virzinja, kelle aastatetagune suhe kunagise Tallinna abilinnapea ja ravimiärimehe Anders Tsahknaga vürtsitas seltsielu pea igal nädalal, on juba mõnda aega nautinud ka uut õnne eraelus – tema kõrval seisab mees nimega Kristian Tedre, teab Kroonika.

Siiani koos Kristianiga madalat profiili hoidnud Virzi ilmus mehega lõpuks seltskonda – paar jäi esmakordselt kaamerate ette Klubi Teater avamispeol ja Evelin Ilvese fotonäituse avamisel.

Kotkase kaaslasest on teada nii palju, et tegemist on Filipiinide võitluskunsti eskrima tuntud viljelejaga – ta on Eestis ka selle ala peaõpetaja.

Virzinja pühkis Eestimaa tolmu jalgelt viie aasta eest ja tegeles Moskva ilusalongides koolitamisega. Eestis on Virzi tagasi juba pool aastat, kuid samas päris lõplikult ka mitte – töösuhteid, sildu pole ta Venemaaga veel põletanud.

Tükikese slaavipärast tõi Virzi enda sõnul siiski ka Eestisse kaasa. «Ma teen praegu Vene karaokebaari Little Ru,» sõnab Virzinja.

Virzinja ekselukaaslane Anders Tsahkna tähistab peagi aga oma abielu esimest aastapäeva Virzi endise sõbranna, eksmodell Annely Rebasega, kes kannab nüüd ka Tsahkna nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles