Skandaalse bändi Giuseppe Perverdi video eemaldati Youtube’ist suguakti tõttu arbuusiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalse bändi  Giuseppe Perverdi  video eemaldati Youtube’ist suguakti tõttu arbuusiga
Skandaalse bändi Giuseppe Perverdi video eemaldati Youtube’ist suguakti tõttu arbuusiga Foto: Promopilt

Hiiumaalt pärit Giuseppe Perverdi Big Bandi tegevust on saatnud arvukad sekeldused ja viperused hea maitse piiridel. Bändi muusikavideo «Hoidke eemale» kadus Youtube’st loetud tundidega, kuna sisaldas suguakti arbuusiga.

Sel talvel ei jõudnud eetrisse bändiga salvestatud Klassikaraadio saade «Areaal». Ansambli esikalbum «Töö» (2009) pälvis muusikakriitikute tunnustava vastuvõtu. «Uus plaat on sama kaugel kui soojad mereveed,» lubasid bändimehed.

«Järgmisel Perverdi konsal Krahlis saab kuulda erinevate nivoodega uusi ägedaid lugusid,» pilgutab terve bänd korraga salakavalalt silma. 

Giuseppe Perverdi Big Bandi esinemisi on võrreldud väikeste tuumaplahvatustega, mille epitsentriks on korraga lava- ja lavaesine. «Vaieldamatult põrutavamaid bände praegu,» on kontserdilt eluga pääsenud öelnud. Järgmine võimalus selleks avaneb kolmapäeval 25. mail, kui GPBB astub Tallinnas Von Krahlis üles Venemaa Top-3 punkrokkansambli Tarakany! Euroopa-tuuri Tallinna kontserdi erikülalisena.
 
 

Vaata videot allpool.

Kuula GPBB uut singlit siit:

 
Kuula GPBB ärakeelatud «Areaali» siit,

 


Hoidke eemale!

Giuseppe Perverdi Big Band | Myspace Music Videos
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles