Marilyn Jurman: minuga juhtub reisides alati sekeldusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Marilyn Jurman

Ajakiri Cosmopolitan korraldab teist korda Girls Only erireisi, seekord minnakse koos reisikorraldajaga Novatours Türki. Kaasa sõidab ka näitlejanna Marilyn Jurman.


Filmidest «Mina olin siin», «Soovide puu», telesarjadest «Kättemaksukontor» ja «Heeringas Veenuse õlal» ning lauluvõistlusel «Eesti laul 2011» looga «Veel on aega» esinenud laulja ja peagi plaadi üllitava bändi Mantra Gora solist Marilyn Jurman oma reisiharjumustest: «Enamik mu reisidest on seotud tööga, ka see suvi on muusikat ja teatrit täis, sõidan peagi oma uue VAT-teatri ingliskeelse etendusega «Help» Yorki Inglismaal. Üldiselt armastan linnareise, inimesi jälgida ja kohalikega suhelda.»

 

Reisides on Marilynil ette tulnud ka sekeldusi: «Filmisime Londonis «Veel on aega» videot ja leidsime metroojaamas laheda koha. Kaamera läks käima ja äkki hakati valjuhääldist meid keelama ning kutsuti eraldi ruumi. Õnneks olid seal arusaajad töötajad ja lasid meil minna. Minuga juhtub tihti ka seda, et sõidan metrooga vales suunas või eksin võõras linnas ära.»

 
Samas nendib Marilyn, et pärast pingelist perioodi on hea lihtsalt puhata: «Cosmo-reisilt ootangi eelkõige mõnusat puhkust ja võimalust tutvuda uute inimestega, sest inimesed inspireerivad mind kõige rohkem – nii teatritegemistes kui ka muusika loomisel.»

 
Cosmopolitani erireisi eesmärk on ühendada eri elustiiliga üheealisi naisi ning pakkuda neile tavapaketipuhkusest midagi enamat. Ühiselt minnakse nautima Türgi sauna ehk hamam’i, rahvuslikku õhtusööki, klubituuri ja kohalikke vaatamisväärsusi. Vaba aeg kulub rannas ja basseini ääres päevitades ja neljatärnihotelli nautides.

 

Lisaks lugejatele sõidavad erireisile Türki Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, moebrändi Tallinn Dolls loovjuht Mari Martin, TV3 reporter Anna-Maria Veidemann-Makko jt.

 
Türki, Kemerisse sõidetakse 8.–15. juunil ja reisi korraldab Eesti juhtiv reisikorraldaja Novatours.  Lisainfo ja täpne programm www.cosmopolitan.ee ja http://www.novatours.ee

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles