Savisaare silmarõõm Sofja Derjugina: seksuaalsuse tase sõltub vaimsuse tasemest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar koos Sofja Derjuginaga.
Edgar Savisaar koos Sofja Derjuginaga. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna linnapea Edgar Savisaare ja tema võluva lemmiku, linnavolikogu liikme Sofja Derjugina läbikäimist varjab saladuseloor. Räägitakse, et vanemad olevat tüdruku ajutiselt kodust välja visanud ja ta sai peavarju Edgari Hundisilma talus…

Sofja Derjugina (22) vanemad olla välja vihastanud Postimehe ajakirjaniku Tuuli Kochi raamat «Savisaar – tujukas mängur», kus on juttu Sofja ja Edgari (60) lähedastest suhetest, kirjutab Kroonika.

Sofja ja Edgar ise on kuulujuttudele kõvasti kütet andnud. Vihjeid nende n-ö soojast sõprusest jookseb kokku igast pealinna nurgast. Neid on nähtud Tallinna Linnavolikogu eest ööhämaruses autoga koos minema sõitmas ja volikogu istungitel üksteisele salajuttu kõrva sosistamas…   
Sofja suu on seni sel teemal lukus olnud. Ka Edgar pole midagi öelnud. Kuluaarides räägitakse, et käimas on noore naise karjäärivõitlus, kus relvi ei valita.
 
Kus ja kuidas sa elad?
Ma olen alati elanud teadmisega, et kõige kindlam on inimese jaoks tema kodukolle, pere. Meie elame suurperena. Ema, isa, mina ja mu noorem vend, neljateistkümnene Nikita. Praegusel ajal pole õige suuri kulutusi teha ja endale oma kodu osta.

Minu pere on erinevaid aegu üle elanud. Mu vanavanaema kartis omal ajal eesti keeles rääkida. Mu isa oli Tallinnasse sattudes rabatud siinsete kaupluste rikkalikust valikust.
Tegelikult on nii, et inimesed juhivad süsteemi, mitte vastupidi. Sagedasti tõstatatud rahvusküsimus on pigem potentsiaalse elektoraadi jagamise küsimus erinevate poliitiliste jõudude vahel kui reaalsete inimeste reaalne probleem.

Minu majas elavad nii eestlased kui venelased ja pole midagi, käime üksteiselt isegi suhkrut laenamas, kui puudu tuleb.

Eestit iseloomustab kõrgendatud tolerants. Inimeste rahvus või keel ei paku kellelegi tegelikult erilist pinget. Ma ei hakka kiitma oma eesti keelt, loomulikult ma tahaksin, et see oleks parem. Kuid see pole takistanud mind saamaks Eestis seda, mida olen tahtnud. Mul on noorem vend, kes käib koolis. Vanemad armastavad meid ja see on kõige olulisem.
 
Milline on su suhtestaatus?
Rahvasaadik…
 
Mis teeb naise seksikaks?
Seksuaalsuse tase sõltub vaimsuse tasemest.
 
Mis teeb mehe seksikaks ja ihaldusväärseks?
Sama vastus. Mees võib olla ideaalse välimusega, kuid veetlus puudub. Peab olema ikka sisu ja sisu võib anda sära.

Kes Eesti meestest on su jaoks seksikas?
Ausõna, ma ei vaata avaliku elu tegelasi selle pilguga. Aga Siim Kallas ja Endel Siff on päris sümpaatsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles