Koit Toome: tunnen end kui noor pensionär

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Erakogu

Getter Jaani ja Koit Toome on valmis saanud suvise dueti pealkirjaga «Valged ööd». Raadio Elmar hommikuprogrammi tegijad uurisid staaridelt kuidas laul sündis.
 


Kes kelle üles otsis, et koos lugu teha?
 
Koit: me täpselt ei mäleta neid detaile, et kes kellele helistas. Sellest sai räägitud juba mõni aeg tagasi. Kui oli Aastahiti valimine, oli juttu, et Getter hakkab uut plaati tegema ja siis rääkisime Sven Lõhmusega, et võiksime midagi koos proovida. Läksime stuudiosse ja tegime ühe suvise, hoogsa ja tempoka loo.
 
Getter, sa oled varem öelnud, et Koit on sinu suur lemmik juba varem olnud. Kas nüüd on sinu unistus täitunud?
 
Getter: Muidugi on. Kui sa oled kedagi juba väikesest saadik fännanud ja nüüd tuleb võimalus temaga duett teha, siis see on väga vinge.
 
Koit: (naerab) Ma tunnen end praegu nagu noor pensionär, kui te sellist juttu ajate….
 
Kas laulu tehes mõlkus juba mõttes, et sellest võiks saada tulevase suve üks suuremaid hitte?
 

Getter: Ja, mul küll oli.
 
Koit: Meil oli mõttes, et tahaks teha ühe suvise ja tempoka loo, mis sobiks suveks. See oli stuudios jumala lahe aeg. Ka Sveniga (Lõhmus) koostööd teha oli väga lahe, sest me alustasime temaga 17 aastat tagasi koos muusika tegemist ja oleme rääkinud, et võiks midagi koos teha.
 
Kas teete ehk veel miskit koos?
 
Koit: no eks me kumbki ajame omi asju ikka edasi. Mina hakkan oma uut plaati tegema ja võimalik, et teen selle koos Sven Lõhmusega. Plaanis on igatahes aasta lõpuks enda uus plaat valmis saada. Aga me läheme Getteriga koos ka juunis tuurile, nii et meid saab koos ka laval näha.
 
Mis teil üldse suvised plaanid on?
 
Koit: mina esinen terve suve. Juunis ja juulis vabu päevi polegi. Juunis astume koos Getteriga üles superstaari-tuuril, juulis tuleb Anne Veski suur juubelituur, kus ma ka üles astun ja lisaks veel vahele «Mälestuste» lisakontserdid juulis. Suvi tulebki sõites mööda Eestit ja kontserte andes.
 
Getter: mul on palju esinemisi. Superstaari-tuur, klubides väikesed tuurikesed. Aga ma üritan ka palju sõprade ja perega koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles