Staarsaatejuhid Tipp ja Täpp sõidavad elektriautoga Monte Carlosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson
Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson Foto: Robin Tepper

Tallinna Televisioon kajastab ainsa Eesti telekanalina Tallinna – Monte Carlo elektriautode ralli käiku süstemaatiliselt algusest lõpuni. Teekonna teevad kaasa staarsaatejuhid Tipp ja Täpp.

Tallinna – Monte Carlo elektriautode rallit kajastab Tallinna Televisioon kahe reporteri jõul. Kogu trassi läbivad saateautos Tipp (Mari-Leen Albers) ja Täpp (Meelis Tomson), kes edastavad ralli käigust TTV uudistesse nii videokaadreid, fotosid kui ka reportaaže sündmuste käigust.

Ühtlasi kajastatakse ülevaadetes Euroopa linnu, mida ralli marsruut läbib. Loodame näha kaadreid Euroopa kultuuripealinnast Turust, aga samuti Mandri-Euroopa teekonnal läbitavaist suuremaist linnadest ning ralli finišist Monaco vürstiriigis Monte Carlos.

Eile startinud Tallinna – Monte Carlo ralli taastab nüüdisaegsel moel aastakümnete taguse traditsiooni.

Tallinnast Monte Carlosse startinud elektriautod peaks umbes 3500 km pikkuse teekonna läbimise järel sihtpunkti jõudma 11. juunil.

Maraton läbib kaheksat riiki ja järgmiseid linnasid: Tallinn, Helsingi, Turu, Stockholm, Norrköping, Jonköping, Strömsnäsbruk, Malmö, Kopenhaagen, Rødby, Puttgarden, Lübeck, Hamburg, Hannover, Kassel, Grünberg, Heidelberg, Baden-baden, Freiburg, Zürich, Bern, Lausanne, Genf, Aymavilles, Torino, Cuneo ja Monte Carlo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles