Online intervjuu: lugejate küsimustele vastas Triin Niitoja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari finalist Triin Niitoja
Eesti otsib superstaari finalist Triin Niitoja Foto: TV3

Elu24 lugejate küsimustele vastas «Eesti otsib Superstaari» finalist Triin Niitoja. Vaata, kas sinu küsimus sai vastuse.

Kas oled väga kurb, et saatest lahkuma pidid? Kas tegeled edasi muusikaga? Äitah, et vastasid!!

Eks natuke ikka, kõik tahavad ju võita, aga olen sellelt saatelt juba niivõrd palju saanud, minu nimi on inimestele tuttav ning tegelikult on praegu ees ootamas väga põnev aeg. Esiteks, 15-22 juuni Eesti Otsib Superstaari Live tuur 2011, kus saab lavalauda jagada suurepäraste tuntud eesti muusikutega ja teiseks peaks lähipäevi jooksul välja tulema minu singel, millega praegu töö käib ning mis tekitab eriti ootusärevust:)

Sa oled väga hea,ilus ja armas laulja! Aga minu küsimus: Kui tihti Sa reisid ning kus riikides Sa käinud oled? Päikest!

Aitäh komplimendi eest!:) Kuna olen üks nendest inimestest, kes lihtsalt ei suuda ilma päikeseta elada, siis katsun aastas ikka kaks korda kusagil ära käia.  Käinud olen Kanaari saartel, Costa del Solis, Santorinil, Korful, Inglismaal,Venemaal, Norras ja naaberriikides. Kõige enam on meeldinud Tenerifel, just looduse ja sõbralike muretute inimeste poolest, sinna lähen nüüd varsti juba kolmandat korda tagasi. Tulevikus tahaks kindlasti ka kaugemale jõuda ja näiteks Seišellidel, Tais ja USA-s ära käia.

Kas sa ausalt paneks Nõia-Intsuga leivad ühte kappi kui ta sind paluks naiseks? Aitähh vastuse eest!!

Ei paneks, aga palun:)

Kas Sa osaled sel aastal toimuval noorte laulupeol? ;)

Praeguse hetke seisuga ma seal kahjuks ei osale.

Kas sulle meeldib Bieber ja kas saada sama kuulsaks kui tema?

Muidugi tahaks ma saada sama kuulsaks kui tema, see on iga laulja unistus, et tema muusikal oleks niivõrd palju austajaid kui on Justinil. Tore poiss ju:)

Kelle juures Sina juuksuris käid?

Viimati käisin Ly Kipperi juues Süda 10 salongis.

Kas te oskate Hispaania keelt?

Hispaania keelt olen õppinud koolis ligi 2 aastat:)

Kas teie arvates võiks tänapäeva noorus olla hukas?

Ma arvan, et ei ole ta nii hukas midagi, igaüks elab oma elu täpselt selliseks nagu ta ise tahab, sõltumata ajast.
 

Triin,palun vasta ausalt, kas sa oled koos eelmise hooaja ühe superstaati Jaanusega ?

Jah, olen küll:)

Tere armas Triin! Kuna on Sinu sünnipäev? :)

Minu sünnipäev on 9. juulil:)

Kas ütlesid Rosanna nime viimases saates tõesti ainult seetõttu, et kuulsid, et tema arust lähed välja sina? Loodan, et mitte, sest see oleks ülimalt lame.

Ütlesin, sest paraku tuleb igakord kellegi nimi öelda, kunagi ei või teada kuidas hääletus läheb ning ei saa end liialt kindlalt tunda. Seekord arvasin, et Rosanna võib olla üks nendest, kes seal seisab.

Kas oleksid nõus oma fänni jaoks see laul ära kuulma: http://www.youtube.com/watch?v=OSj8JnrG7CM (Watermark- «The purest place») see sobiks väga sinu häälega! Aitäh ja küsin sult mis on sinu siiani kõige piinlikum hetk olnud?

Kuulasin, see on väga ilus lugu tõesti ja oli küll äratundmine, et see võiks mulle väga hästi sobida, aitäh soovitamast, äkki teen sellest millalgi oma versiooni ja riputan selle kuhugi üles:) Mis puudutab piinliku hetke, siis see on piisavalt piinlik, et seda mitte kõigile jagada :)

Kas sa käid tihti Pärnus? Kui tihti? Mis su lemmik saade on ja mis su lemmikud söögid ja joogid on ? :)

Pärnusse ma tihti ei satu...peab tunnistama, et väga palju seriaale ja saateid ka ei vaata, muusikakanaleid ja filme viimasel ajal..eriti seiklus:) 90210 ja «Desperate Housewives» vaatasin vist viimati:) Söökidest meeldivad aasia toidud väga, püreesuppe meeldib teha ning erinevaid kanaroogi. Jookidest on parim virsiku jäätee:)

Kas sa nõustud väitega, et Rosanna on sinust ja Liisist vokaalselt üle ja võimekam?Ära keeruta otsest vastust paluks.

Nad on vokaalselt võimekamad, kuna suudavad laulda kõrgmaid noote kui mina, kuid alati ei peitu artisti headus hääleulatuses. Usun, et mul on omapärane täber, mida teistel pole. Ja võimekus tuleb välja alles aastatega pärast saadet.

Kas sa oleksid alguses oodanud, et sul nii hästi selles saates läheb? Ka hiljem seisid kõigist rohkem kahe viimase seas, aga välja ikka ei kukkunud, tuli see sulle üllatusena? Edu edaspidi! :D  

Muidugi ma lootsin, et läheb hästi, aga kuigi sa endale sisendad, et sul läheb hästi, siis edasisaamine tuleb ikka üllatusena, kuna see ei ole ju teada fakt vaid ikkagi mingil määral loterii. Tulemuses ei saa kunagi kindel olla, kuna seda otsustavad inimesed, kes saadet jälgivad.

Mis keeles sinu singel on ? :) Edu lauljakarjääriga ja päikest igasse sinu päeva, sa oled suurepärane laulja :)

Suured tänud ja sullegi palju päikest igasse päeva!:) Singel tuleb eestikeelne ning peaks ilmuma nüüd lähipäevil:)

Mis tähtkuju sa oled?

Vähk:)

Tere. Triin ! Kas kavatsed laulmisega jätkata, kui jah, siis millised on sinu ootused oma lauljakarjäärist ? :) Armastusega - Liina <3 !

Muidugi kavatsen ma jätkata:) selles pole mul mitte kunagi kahtlust olnud. Ma olen lapsest saati muusikat armastanud ning ma ei suudakski ilma selleta, jube igav hakkaks, varem või hiljem leiaks mind ikka keegi klaveri tagant viisijuppe nuputamas. See on lihtsalt see, mida ma kõige rohkem teha tahan ja staarisaade annab selleks nüüd eriti hea võimaluse, kui nüüd minu nimi rahvale veidi teada on.

Kellega sa finalistidest kõige paremini läbi saad?

Kogu see seltskond on väga mõnus, aga  toredaimad on Liis ja Jaan ja Katrin-Merili:)

Kui vanalt alustasid tegelemist laulmisega? Mis erinevaid pille sa mängida oskad ja kui vanalt nende õppima hakkamisega alustasid?

Ma alustasin laulmist kolme aastaselt. Klaverit oskan, hakkasin seda õppima 7 aastaselt ja lõpetasin Tallinna Muusikakooli. Kitarri tahan tulevikus kindlasti mängima õppida:)

Milliseid laule sa tuuril laulad ?

«Annabel» ja oma singel, mis varsti välja tuleb:)

Tere, küsiksin, et kuidas teil nii valged hambad on?

Tere, tegin mitu aastat tagasi läbi nädalase Crest Whitestrips kuuri ja läksid küll päris palju valgemaks ja sellest ajast ongi suhteliselt valged. Superstaaris viidi meid ka hambavalgendusse, kuid seal ütles arst mulle, et ega mul pole väga mõtet valgendada, sest nad enam valgemaks ei lähe - ei läinud ka. Kohvi ei joo:)

Kas te saate kõik need riided endale ,mis teil esinemiste ajal superstaari saates seljas on?:D

Ei, kahjuks mitte:) kui vaid see nii oleks :D

Kuidas nii palju keeli oled ära jõudnud õppida ka?:)

Keskoolis õppisin rootsi keele klassis ja peale seda töötasin rootsi keele reisikonsultandina, seega sealt tuli rootsi keel ja inglise keel. Ülikoolis tuli juurde saksa ja hispaania keel. Ja vene keelest nii palju, et sõnalõpud lähevad küll suhteliselt tihti huupi, aga kasu on kindlasti palju olnud minu puhul sellest, et lapsepõlves sai palju aega oldud Ida-Virumaal vanaema juures ning seal olin ma hommikust õhtuni koos oma sõpradega, kes ei osanud sõnagi eesti keelt, seega pidin selle ise selgeks saama:)

Sa oled nii siiras ja armas, armastan su iseloomu! Aga küsimus siis: milliseid omadusi hindad inimestes? Aitäh sulle!:)

Ma hindan siirust tohutult ja ausust. Ma ei suuda kannatada silmakirjalikkust, kadedust ja ülbust. Positiivne maailmavaade teeb ka elu palju rõõmsamaks:)

Kas sulle «Glee» meeldib?

Kahjuks ei ole jõudnud seda väga jälgida.

Kes sinu arvates saab superstaariks? Liis, Artjom või Rosanna?

Ma hoian pöialt Liisile:)

Mida sa arvad sellest,et levitatakse kuulujutte Rosanna ja Kevini kohta, kas see oleks üldse võimalik, et nad on enamat kui sõbrad, mis on sinu arvamus?

Ma ei arva sellest eriti midagi, sest arvamusi on niivõrd palju. Lihtne on ju kritiseerida anonüümselt. Ma sain iga päev erinevatelt inimestelt kirju, kes kirjutasid kui kõvasti nad mulle pöialt hoiavad ja ma olen neile nii tänulik, sest sellised armsad kirjad lähevad südamesse. Ajakirjandus tahab alati asja võimalikult suureks kirjutada, et oleks, millest rääkida. Mis puudutab Kevinit ja Rosannat, siis tõde teavad nüüd küll ainult nemad aga minu mäletmismööda on tegu sõprusega:)

Kas sulle meeldivad su fännid? Kui keegi küsiks tänaval pilti/autogrammi, teeksid seda?

Muidugi, ma armastan oma fänne. Hea meelega annan autogrammi ja teen pilti, see väike tegu minu poolt paneb neil kohe silmad särama, seda on nii armas vaadata:)

Mis arvad Rosannast?

Rosanna on tugev laulja, esitused on tal alati väga veenvad, eks tal ole nooruse tõttu ka veel palju, mida õppida, kuid selles ma ei kahtle, et temast me veel kuuleme.

Kas sa oled käinud Ida-Virumaal Avinurme vallas?

Jah olen küll:) Ida-Virumaal on ka mu maakoht.

Lissu: ma olen su suur fänn ja tahaks sinult midagi küsida.Kas sulle meedlib Lenna Kuurmaa? Igathes minule meeldib ja ma loodan,et sulle ka. Aitäh!

Lenna on väga hea artist ja laulja, kuidas ta saakski mitte meeldida:)

Kui sul oleks valida kelle moodi sa laulad, kelle sa valiksid - Teele, Rosanna või Liisi?

Kui peaksin tõesti valima, siis võib olla Teele, aga üldiselt oleme me kõik tohutult erinevad.

Kas sulle meeldib selline laul nagu «Kikilips»?

Meeldib, «Kikilips» on siiani hea laul ja suur hitt:)

Mulle tundub, et oled selline kinnine ning saates tundus, et sul ei ole eriti vahet kas saad edasi või ei, olid koguaeg nii rahulike emotsioonidega ja väga raske oli midagi välja lugeda. Tahaksin teada, mis emotsioonid ja mõtted sinus tegelikult nende hääletamiste ajal olid? :) Muidu oled väga super ja naudin sinu häält lihtsalt tohutult! edu!!

Aitäh sulle!:) Mulle tähendab muusika tohutult palju ning kahju kui selline mulje jäi nagu ei tahaks ma edasi saada, tahtsin küll. Ma ei oskagi seda kirjeldada, aga tihti ei näita ma tundeid kohe välja, hoian neid vist endas, mis pole kõige õigem, tean ja üritan end selles osas parandada:) Olen harjunud tunded muusikasse panema ning tihti sünnib neist emotsioonidest lõpuks laul. Mis puudutab viimaste seas seismist, siis ainus mida seal seistes mõtled on see, et tahad kuulda oma nime..Seest kergelt keerab:D ja selline tunne, et aeg on tardunud.

Tere Triin ! Olid superstaarisaares väga hea ja mul oli kahju, et sa välja langesid.Aga nüüd küsimus. Mis on olnud kõige lahedam koht,kuhu sa oled reisinud ja kuhu tahaksid sa elus veel kindlasti jõuda? Ja miks? :)

Eelnevalt vastasin ka juba, aga jah olen käinud naaberriikides, Norras, Kreekas, Rumeenias, Hispaanias, Inglismaal ja Egiptuses.Tahaks jõuda kindlasti ka Usa-sse. Seišellidel tahaks ka ära käia ja Tais, seal pidi olema tohutult ilus loodus, lopsakas rohelus ja kristallselge soe vesi:) Aga jah, iga koht on avastamist väärt ning igalt rahvuselt on midagi õppida.

Kas sind ei häirinud kohtunike kriitika?

No ütleme nii, et ega keegi ei seisaks niisama lõbu pärast vabal ajal kriitikute silme all:) aga midagi nii põhjapanevat nad mulle siiski ei öelnud, et see kohutavalt häirima oleks pidanud:)

Mis keel sulle meeldib kõige rohkem? (neist 5'st mida sa oskad) Kas sa õpid/ tahad õpida keeli juurde veel?

Kõige ilusam keel peale eesti keele muidugi on hispaania keel. Ka laulusõnad on hispaaniakeelsetel lauludel alati väga emotsionaalsed, mis mulle meeldib. Soome keele tahaks ka selgeks saada veel ja siis üritaks meenutada kogu aeg neid kõiki, sest kui keele unrusse jätad, tahab ta ununeda:)

Tere, mul on nii kahju et sina välja langesid, sa meeldisid mulle palju rohkem kui Liis. Aga mu küsimus siis selline,et kas sulle meeldib olla kuulus ? Mis tunne see on ? Kui tuleb sulle fänn linna peal vastu ja küsib kas saab sinuga pilti teha kas sa teeksid ? Palju jõudu ja edu sulle ! Kelly

Aitäh!:) Ma ei nimetaks seda kuulsuseks vaid tuntuseks pigem. Minus midagi selles suhtes muutunud pole, et mina olen ikka mina ja seepärast, et vaadatakse ja räägitakse, ei tunne ma end teisiti, lihtsalt tean, et mind jälgitakse pingsamalt kui enne. See kõik kaasneb muusikukarjääriga ja mul pole selle vastu midagi:) Aga fännid on väga armsad, nemad annavad veelgi indu juurde teha seda, mida ma teen. Hea meelega annan autogrammi ja teen pilti:)

Kas sul on oma juuksed, clip-in'nid või pikendused? Lihtsalt oleks huvitan teada, kuna sul on väga ilusad juuksed : )

Kuigi mul on endal ka päris pikad juuksed, on sinna lisatud ka Abigail salongi poolt mõned pikendused:) Aga aitäh!:)

Mis keeli sa täiesti vabalt valdad? (mitte passiivselt, vaid ikka saad ca 90% aru ja suhtled ka) :)

Inglise, eesti, vene ja rootsi. Saksa ja hispaania vajavad õppimist veidi veel:)

Heii , olen Kirsike :) Olin sinu üks suur fänn :) Aga küsimus on siis järgmine : Kas sa Kuressaarde ka millalgil esinema tuled ? :)

Tulen küll 18 juuni koos Superstaari Live Tuuriga:) niiet seal saab näha 5 viimast finalisti ja palju teisi häid eesti muusikuid:)

Kust pärineb su eksootiline välimus (tumedad silmad, juuksed jne). :)

Eks ikka vanematelt:)

Kui pikk sa oled?

163cm:) lühike :)

Kas ka sina sooviksid esindada Eurovisiooni, nagu seda tegi meie Getter? Kuidas sa end vormis hoiad ? :) Sa oled suurepärane ja kaunis! Edu sulle ! ;))

Muidugi tahaks, Getter oli tubli ja kes ei tahaks sellise publiku ees esineda, see on väga suur tunne, mida ei oska veel õieti ettegi kujutada. Mis puudutab trenni, siis käisin enne saadet Danceact tantsustuudios showtantsus, millest praegu väga puudust tunnen, kuna ka tantsimine on minu kirg. Jälle üks eneseväljendusvorme:) Praegu aga käin aeroobikas ja jõusaalis.

Mida arvad Superstaarisaate saatejuhtidest Evelin Pangest ja Hele Kõrvest?(:

Meil on suurepärased saatejuhid!!Suurepärased! Tohutult armsad inimesed, särasilmsed ja nalja on neil nabani. Hoidsid meie tuju alati üleval:)

Mitu korda oled hambaid valgendada lasknud?

Üks kord saate ajal, mis ei aidanud, eelnevalt olen kasutanud Crest Whitestripse ka kord.

Millal sooviksid umbes järeltulijaid saada? Või see ei ole veel päevakorras? :)

Oii :D Kõigepealt sooviks muusikuna karjääri teha ning siis tulevikus tulevad järeltulijad kui neile on tee juba kindlustatud, ei oskagi nii öelda kohe millal, eks siis kui on õige aeg ja tunne:)

Tere Triin. On kurb, et saatest lahkuma pidid. Aga lohutan end sellega, et keegi ju pidi minema. Aga küsimused on siis sellised: Kas sa mäletad oma tundeid siis, kui astusid esimest korda žürii ette? Oskad neid praeguste esinemistega võrrelda? Kas ikka oli veel hirm lavale astuda?

Esimest korda žürii ette minnes oli kuidagi isegi üllatavalt rahulik olla, mõtlesin, et tuleb see, mis tulema peab ja mina pean lihtsalt olema mina, kui ei meeldi on kahju, kui meeldib on super-õnneks meeldis:)

Järgnevad esinemised olid pingelisemad, kuna ka konkurents kasvas kogu aeg ja kõik tahtsid finaali saada, siis tuli ka pabin rohkem sisse, sest tahtsin, et kõik tuleks nii välja nagu olin plaaninud - paraku sageli ei lähe asjad nii nagu plaanid:) eriti kui tead, et sind vaatavad tuhanded ja kohe öeldakse su esituse kohta midagi. Aga siis tuleb mulle meelde alati see, mida mu ema on mulle öelnud: «Iga asi juhtub millegi tõttu ning on millekski hea» - üritan selle järgi ka elada. 

Hirmu lavale minna ei ole mul juba ammu, tuleb lihtsalt selline kerge pabin, aga see kaob laval tavaliselt.

Ma ei küsi midagi, aga soovitan mitte minna kergemat teed ja teha suvehitt, mis on Inese, Lenna, Merka, Birgiti segu. Mulle tundub, et juba need mainitud on vägagi ühesugused. Lenna lihvib Ineselt miskit maha jne jne jne. See on täiesti tüütu ja ei vii mitte kuskile. Sul on nii huvitav hääl, et Sa võid julgelt tulla välja millegi täiesti omaga. Feimi peaks praegu ka olema, seega soovitan olla julge ja eksperimenteerida! Ainult nii saad eristuda. Vastasel juhul muutud veel üheks klooniks, keda peagi unustatakse. p.s. Kitarr ja veidi kantri sobib Sulle hästi. Mulle isiklikult meeldiks kui oleksid natuke agressiivsem ja kirglikum laulja, mitte malbe ja unistav. See on puhtalt minu maitse ja soovitus. Edu!

Tänud!:) Eks ma pean seda meeles:)

Esiteks on mul väga kahju, et Te lahkusite. Ma ise arvan, et selle põhjuseks oli see, et inimesed olid nii kindlad,et sa jääd ega hakanud hääletama. Oled läbinud väga pika tee, kindlasti tee edasi muusikat! Kelleks Te tahtsite lapsena saada? :)

Aitäh! Lapsena tahtsin ma saada hambaarstiks, ärge palun küsige miks:D see oli enne esimest klassi ikka. Pärast seda hakkas mind juba muusika huvitama ning siiani ei oska ilma selleta olla:)

Triin , minu arvates on Sul ideaalne country laulja hääl, kas sa ei ole mõelnud sellist laadi muusikaga tegeleda?

Olen küll ja üritangi seda rida praegu ajada:) Varsti kohe tuleb singel, mida ma nii ootan, täna oligi kaane jaoks pildistamine!

Täiesti kummaline küsimus muidugi, aga küsija suu pihta ei lööda - seega - eelmises saates kandsite imeilusat pikka lillakasroosat kleiti. Kust sellist leida võiks :) ?

Selle ilusa kleidi sain ma Stockmannist, kui sealt küsida, usun, et nad oskavad su õigesse suunda juhatada:)

Mis sa arvad, kas viisile sõnu on lihtsam kirjutada kui sõnadele viisi?

Mina kirjutan tavaliselt viisile sõnad, mul on nii lihtsam, aga see on väga individuaalne.


Triin, alles eile ma sain aru, kui vapustav hääl sul on. Sul on hääles jubedalt huvitavaid kõlasid. Aga küsimus siis, et üks asi, milleta sa lihtsalt ei saaks?:) Triin

Aitäh sulle!:) Hmm...jah, ega siin väga palju mõelda ei ole. Ilma armastuseta - kallid inimesed, armastus muusika vastu.

Mart: oled võrratult kena, minu hommikuine päike:) Palun tulle mulle naiseks:) :D

Hah, väga armas, tore kui päev minu pärast särama hakkab, see teeb ainult head meelt:)

Kui kaua oled sa oma bändi John Four'ga tegelenud? Kas oled mõelnud ka soolokarjäärist?

John Fouriga oleme tegelenud nüüd ligi pool aastat, saate ajal küll veidi vähem, kuid nüüd anname minna jälle:) Soolokarjäärist olen samuti mõelnud..

Ei tahagi midagi küsida. Lihtsalt öelda, et tegele kindlasti muusikaga edasi. Sul on väga mõnus hääletämber ja mõnus lavaline oleks. Kuidagi väga aus. Meeldib, et Sa ei tembuta häälega sellises gospellikus laadis, mis praegu tüütult moes on. Nii et soovin edu edaspidi kindlasti muusikaga edasi tegeleda ja end arendada. Võta endale üks korralik õpetaja, koolita oma häält ja anna minna. Sinu kuulamine oli suur nauding ja loodan, et saab kuulda Sind ka edaspidi. Ja seda kõike ütlen ma kui üldse mitte Superstaari stiilis saadete jälgija. Ma tean, et sa laulad aegajalt mööda jne, kuid see on Sinu puhul kummaliselt nauditav. Kuid kindlasti võta ka hääletunde. Viimane hispaaniakeelne laul oli eriti hea, eriti see kõige viimane esitus. OK, ma siis küsin ühe küsimuse ka: Kui Sa saaksid päästa ühe loomaliigi väljasuremisest, mis see oleks?

Aitäh sulle ilusate sõnade eest!:) Huvitav küsimus, kui saaksin, siis ilmselt koerad:)

Said sa saatest kellegiga väga lähedaseks? Kas Sa arvad et suhtlete edaspidi kōik samapalju vōi kōik lähevad oma eluga edasi kus nad pooleni jäid ja tegelevad enda muusikaga? Ja kas sa oled mōelnud, et Te vōiksite kōik koos ühe hea singli teha? Palju edu sulle, kindlasti kuuleme sinust peagi! Tänud!:)

Paneme selle ühise singli idee kõrva taha, eks näis. Kindlasti jääme suhtlema, lubsime seda juba üksteisele. Kõige lähedamalt suhtelsin Liisiga, kes oli ühtlasi ka mu toanaaber, aga tõesti vahva seltskond on meil seal koos:)

Mida sa kogu selle läbitud möllu jooksul nüüd kõige rohkem igatsema jääd? Inimesi - teisi finaliste, kogu saate tiimi, proove ja ühiseid üritusi, kuhu meid viidi:) Aga samas, ma usun, et meil kõigil on praegu ees on väga põnev periood ja jõuame veel palju teha, ka kõik koos!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles