Galerii: uhke Lilleball Tallinna vanalinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel pakkusid Tallinna Vanalinna päevad Raekoja platsil külastajatele ka võrratut silmailu. Toimus kolmeteistkümnes Lilleball, mille korraldajaks lillemaadam Tatjana Tridvornova.

Laval demonstreerisid lilledest ja muust orgaanilisest materjalist meisterdatud kleite teiste seas ka lauljatarid Ithaka-Maria Rahula ja Ingel-Mia.

Žüriiliikmeid oli kokku kolmteist. Teiste seas moekunstnik Arne Niit, Kroonika peatoimetaja Krista Lensin, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, laulja Marju Kuut, Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Evelyn Sepp, Lindakivi keskuse direktrisss Katrin Siska, florist Taivo Piller, jpt.

Ootamatu etteaste tegi aga hoopis strippar Farmi-Gabriel, kes keset üht lilletantsu lavale hüppas, kaunitari korsetilt tulipunastest õitest südame krabas ja rahva sekka putku pani. Hiljem kinkis Gabriel sama südame lauljatar Ithaka-Maria Rahulale.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles