Evelin Ilves ja Annely Peebo panevad oma kostüümid oksjonile

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fuktsiaroosa Eurovisioonikleit Annely Peebole on tehtud Ülle Suurhans-Pohjanheimo poolt. Kleidi alghind 33 050 krooni.
Fuktsiaroosa Eurovisioonikleit Annely Peebole on tehtud Ülle Suurhans-Pohjanheimo poolt. Kleidi alghind 33 050 krooni. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Palju on naisi ja nende seas ka avaliku elu tegelasi, kellel on korrektseid ja ilusaid riided kapis seismas väga erinevatel põhjustel. Kõik need riided sooviksid leida uued omanikud.

Põhimõtteks on propageerida riiete korduvkasutuse populaarsust ja selle abiga raha ringlusesse laskmist. Enamik riietest on kantud kas ainult ühe korra või üldsegi uued.

Kapiuksed tegid valla teiste prominentide seas ka presidendiproua Evelin Ilves ja metsosopran Annely Peebo, et anda müüki oma kleidid heategevuse nimel.

Heategevuse korras tuleb müüki veel palju kuulsate ja vähemkuulsate inimeste uhkeid kleite, seelikuid ja muid riideesemeid. Valikut on kõigile, hinnad alates 500 kuni 50 000 kroonini.

Kleidioksjon avatakse netiportaalis osta.ee juba sellel nädalal.

Antud heategevusoksjoni raames on plaanis korraldada vastrenoveeritud Tallinna lauluväljaku kultuurikeskuses novembri lõpus heategevusüritus, kus kleidid näitusena ka välja pannakse. Eesmärgiks on koguda Pelgulinna sünnitusmajale võimalikult palju raha.

Tõsistel huvilistel on võimalik kleite eelnevalt uudistada aga juba Tallinna vanalinnas, Indreku Stuudio showroom'is. Eelnevalt tuleks siiski kokku leppida külastusaeg. Seda paluks ürituse korraldaja teha telefonil 56 468 752.

Samas saab näha ka kõiki teisi heategevuseks müügis olevaid riideid. Oma rõivad on teiste seas müüki pannud ka laulja-näitleja Diana Klas ning stilist Katarina Padar.

Katarina on nõus loobuma näiteks haruldasest mantlist, mida on maailmas valmistatud vaid kaks tükki. Teist nendest kandis seriaalis «Seks ja linn» Kristin Davis Charlotte`i rollis.

Vaata pildigaleriid oksjonile minevatest Evelin Ilvese ja Annely Peebo kostüümidest!

 

 

Copy
Tagasi üles