Tallinna Moenädala kõik show`d välja müüdud!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Sooniku disainitud pesu
Kriss Sooniku disainitud pesu Foto: AFP / Scanpix
Kuna tänaseks on välja müüdud absoluutselt kõik piletid Tallinna moenädala show'de maratonile, siis ainuke võimalus kohtuda disainerite ning nende värskeima loominguga on 8. novembril kell 14-18 Rotermanni kaubanduskeskuses toimuval showroom'il.

Lisaks suurepärasele võimalusele vahetada sundimatus õhkkonnas kontakte on seal kidlasti võimalik soetada ka mõned äsja lavalaudadelt saabunud šedöövrid. Või lausa anda sisse tellimus mõne eriti spetsi aastavahetusrõiva tarvis!

Oma loominguga rõõmustab moepublikut Rotermanni kaubanduskeskuse aatriumi kammerlikul showroom'il tõeliselt kirju disainerite seltskond: Aldo Järvsoo, Kirill Safonov, Xenia Jedomskihh, Ketlin Bachman-Põldroos, Kalle Aasamäe, Bon-Bon Lingerie, Antonio, Britt Samoson, Kriss Soonik, Liivia Leškin, Piret Ilves, Kristina Tatarinova, HULA, Liina Viira ja Beatrice.

Lisaks on showroom'il võimalik soetada ka stiilseid suureformaadilisi fotosid, mis olnud üleval TFW näitustel.

2007. aastal asutatud Eesti Moedisaini Liit on võtnud oma eesmärgiks elavdada kohalikku moepilti ning tuua head eesti moeloomingut enam rambivalgusse. Peatselt on eesti disainerite portfooliod imetlemiseks ka veebiküljel www.estonianfashion.eu

Eesti moedisainerite showroom Rotermanni kaubanduskeskuse aatriumis 8. novembril kell 14-18.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles