Galerii; Briti funk-bänd Jamiroquai Saku Suurhallis

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 8. juuni õhtul andis funki kuningas, briti funk-bänd JAMIROQUAI esmakordselt Eestis pea kahetunnise ääretult positiivse, energilise ja vahetu show Saku Suurhallis.

Jamiroquai laulja ja liider Jay Kay gruuvis Tallinnas nii siiralt, et pani sellega kogu Saku Suurhalli tulnud publiku 11-liikmelise bändi muusika saatel endaga kaasa tantsima. Uue albumi «Rock Dust Light Star» ilmumisele pühendatud tuuri raames antud show Tallinnas oli kogu lähiregioonis ainuke.

 

«Eilne Jamiroquai kontsert Saku Suurhallis oli absoluutselt võrratu. See positiivne ja soe energia, mis lavalt saali voolas pani terve halli tantsima ja bändi perfektset mängu nautima. Julgen küll väita, vaadates publiku vastuvõttu ja kaasaelamist, et see oli viimaste aastate parim kontsert. Sellele aitas muidugi kaasa ka fakt, et üle pika aja olid kohale tulnud need inimesed, kes tegelikult ka Jamiroquaid fännavad ja on artisti loominguga hästi kursis. Muusika on see õige sõna, mida võib seoses eilse kontserdiga esile tuua. Ja selle üle on mul väga hea meel», rääkis Tallinna kontserdi  korraldanud BDG Music tegevjuht Eva Palm.

 
Jay Kay’d saatis laval 11-liikmeline saatebänd, kuhu kuulusid ka muuhulgas 3 taustalauljannat ja 8 fantastilist pillimeest, kelle professionaalus lasi Jay Kay’l kontserdist ainulaadne ja vahetu muusikaline show teha. Jamiroquai positiivne energia ja gruuvid muusikarütmid panid publiku tantsima ja kaasa laulma mitte ainult põrandal lava ees vaid ka tribüünidel ja loozides.

 
Eilse kontserdi raames esitati 14 lugu nii oma uuelt albumilt «Rock Dust Light Star» kui ka enamuse oma hittidest nagu näiteks Cosmic Girl, Space Cowboy, Deeper Underground jne.
 

JAMIROQUAI Tallinna kontserdit soojendas Eesti kollektiiv MALCOLM LINCOLN.

Vaata pilte!

Kuidas kontserdiga rahule jäid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles