Birgit Õigemeel ja Uku Suviste esitlevad jõuluplaati

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel
Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel Foto: Sven Tupits

Laulja Birgit Õigemeelel ilmub lähipäevadel jõulualbum «Ilus aeg», millel teevad kaasa ka andekas noor muusik Uku Suviste ning ETV Lastekoor Lii Leitmaa juhatusel.

Kuigi ametlik plaadiesitlus toimub 11. novembril, on fännidel võimalik albumil olevatest lugudest aimu saada juba 8. novembril kell 14.00, kui Kristiine Keskuse Pepe Jeansi kaupluses toimub Birgiti ja Uku minikontsert.


Nimelt võtab rõivakauplus alates laupäevast müüki ka Birgiti albumi ja kõigil soovijatel on võimalus pärast kontserti isiklikule CD-le autogrammi küsida.

«Minu arvates on väga lahe, et Pepe Jeans tuli välja ebatavalise ettepanekuga hakata trendikate riiete kõrval müüma ka plaate," ütles Birgit, kes ka ise meelsasti PJ teksaseid kannab.

Birgit jõulualbumil kõlavad peamiselt klassikalised ja kõigile tuntud jõululaulud. Kuigi enamik lugudest on eestikeelsed, kõlab sekka ka paar ajatut ingliskeelset pala, nagu «Last Christmas» ja «Have Yourself A Merry Little Christmas».

Uku Suviste peamiseks rolliks albumi juures on lugude arranžeerimine, kuid kuna noormees on ka suurepärane laulja, kõlavad mitmed lood Birgiti ja Uku duetina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles