Eesti tantsumuusikaprodutsent Mord Fustang vallutab rahvusvahelisi muusikaedetabeleid

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mord Fustangi loomingut toetavad sellised välismaa suurartistid nagu Benny Benassy, Tiesto, Moguai, Morgan Page
Mord Fustangi loomingut toetavad sellised välismaa suurartistid nagu Benny Benassy, Tiesto, Moguai, Morgan Page Foto: Mord Fustang

Enamikele eestlastele ei ütle Mord Fustangi nimi ilmselt midagi. See pole ka ime, sest see mees jättis Eesti lihtsalt vahele ja tõttas otse välismaale...

Pole palju artiste, kes suudaks vaid paari kuuga nullist rahvusvahelise muusikaedetabeli tippu tõusta.

Mord Fustang on üks nendest kodumaistest artistidest, kelle lood püsisid maailma suurima elektroonilise muusika online poe Beatport, electro müügiedetabeli esikohal ning üleüldises top 10's mitmeid kuid. See saavutus tõi talle kaasa rahvusvahelise menu ja kuulsuse.

Mord Fustangil on omanäoline ja väga mahe akordide ja meloodiate progressioon, mis miksituna tantsubiidi ja erinevate sämplitega moodustabki tema isikupärase soundi.

See sound ei jäänud märkamata maailmas kõrgelt hinnatud electro leibelile Plasmapool, kes Mord Fustangiga koheselt lepingu sõlmis ning tema lood maailma suurimas elektroonilise muusika onlinepoes Beatport välja andis.

Mord Fustangi loomingut toetavad sellised välismaa suurartistid nagu Benny Benassy, Tiesto, Moguai, Morgan Page ja paljud teised.

Kindlasti on temalt tulevikus oodata veel suuri tegusid.

Esmakordselt on võimalik Eesti publikul Mord Fustangit lives näha 18. juuni, klubis Korter, üritusel Brainfukk.

MF'i toetavad Brainfukki kohalikud kunnid Centron ja K-Sein, kes külvavad rahva üle madalate dubstepi ja dnb bassiliinidega.

Lisainfot ürituse kohta saab facebooki lehelt, kus loositakse osalejate vahel välja ka tasuta pileteid ja muid üllatusi: www.facebook.com/event.php?eid=223444847684642
 

Kuula klippi Mord Fustangi loomingust! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles