Eesti rikkad pidasid maha tulise tenniseturniiri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ärimees Enn Rohula korraldas juba 13. korda kutsetega tenniseturniiri Lindaliini Karikas, mis esialgu kandis Rääbise turniiri nimetust.

Kiirlaevaliinide firma Lindaliinid suuromanik on ise kirglik tennisemängija ja mitme erineva tenniseürituse looja. Ärimehi ja mitme muu valdkonna tippe ühendava tenniseklubi XO üritusel Tere Tennisekeskuses võisteldi mitmes võistlusklassis.

Nooremate härrade paarismängus võidutsesid Tiit Raukas-Marko Mäelt olles finaalis paremad Indrek Sei-Tarmo Sumbergist. Vanemate härrade seas olid aga parimad Enn Kunila-Sven Eving paari Aleksandr Popkov-Toivo Alt ees.

Naiste paarismängu esikoha näppasid Inga-Kai Polonski-Helen Tälli. Teiste seas osalesid turniiril veel Eesti jõukaim naine Tiina Mõis, BLRT suuromanik Fjodor Berman, kinnisvaraärimees Märt Vooglaid, pankrotihaldur Arno Mägi, spordiarst Kaidu Meitern, poliitik Robert Antropov, ajakirjanik Kalle Muuli jt.

Traditsioonilise nn. Superpaarismängu võistlusklassis, kus üheks paariliseks on endine või praegu aktiivselt tegev tippmängija võitsid esikoha Gert Vilms-Toomas Kuum, kes alistasid finaalis paari Ivar Troost-Jaan Troost. Kolmas koht kuulus Mihkel Koppel-Dmitri Polonskile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles