Õllesummer korraldab maailmameistrivõistlused karaokes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karaoke
Karaoke Foto: Õllesummer

Tänavu 18-aastaseks saav festival Õllesummer korraldab 6.-9. juulini maailmameistrivõistlused karaokes. Eelvoorudes võivad osaleda kõik soovijad ning võitja selgitab välja publik spetsiaalse müramõõdiku abiga.

Karaoke MM toimub Õllesummerile püsitatavas Coca-Cola välirestoranis. Eelvoorud kestavad kolmapäevast reedeni kella 21st keskööni. Suur finaal toimub laupäeval, mil selgub karaokekuningas.

Finaliste valib rahvas ise – edasi pääsevad need, kes koguvad müramõõdiku tablool rahva aplausidega suurimad detsibelliarvud. Võistluse aukohtunik on Eesti tuntuim karaokeaktivist Veljo «Vink» Vingissar.

Järgmisel nädalal startiv Eesti suurim vabaõhufestival toob sel aastal programmi paljud uued ja vanad meelelahutusosad. Nii on sel aastal festivalil lisaks karaokele võimalus osaleda kostüümivõistluses, vaadata ja ise tuua eksponaate retrotehnika näitusele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles