Kas sina läbiksid Model Mansioni nägudekontrolli?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Model Mansion

Äsja avatud lounge Model Mansion, mis pesitseb kohvik Moskva teisel korrusel, on lisaks endale pretensioonikas ka oma külastajate suhtes.



Nimelt peavad külastajad läbima face control’i ehk siis nägudekontrolli. Uurisime koha turundusjuhilt Liis Lassilt, et kas tõesti pääsevad lounge’i vaid tema enda mõõtu modellnaised ja –mehed.

Liis, kas face control pole liiga kardinaalne külastajate selekteerimise meetod?
Kindlasti mitte. Kaudset praktiseerivad face control´i ehk kliendi hindamist uksel kõik endast lugupidavad ööklubid ja restoranid. Selles ei ole midagi eriskummalist, et soovime pakkuda oma kuldklientidele just sellist miljööd ja stiili, mida nad meie juurde tulles eeldavad.

Ja milline võiks olla teie kuldkliendi profiil?
Model Mansion on mõeldud eelkõige üle 25-aastastele eneseteadlikele ja heast teenindusest lugupidavatele linlastele. Siia ei tulda selleks, et enne või pärast pidu ainult juua-süüa, vaid kvaliteetseks ja viisakaks äraolemiseks.

Ok, aga võib ju juhtuda ka nii, et inimene on enda arvates igati glämm ja ometigi teie juurde sisse ei pääse. Millistele kriteeriumidele peaks külastaja vastama?
Model Mansioni klient pole joobes, on viisakalt riides ja positiivsele peoelamusele orienteeritud!  Tegelikult pole face control miski karm ja kontrolliv käsi vaid pigem kliendi enda turvalisust reguleeriv abinõu.

Oleme kuulnud, et Model Mansionisse võetakse teenindajateks vaid modelle… Kas ka see on tõsi?
Kindlasti läbivad meie teenindajad suurema sõela, kui keskmises samalaadses ettevõttes. Soovitan kõigil tulla ja vaadata siis need modellid järgi. Ja näiteks laupäeval pakub meie külalistele muusikalist elamust Chalice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles