Rolf Roosalu ja Nele-Liis Vaiksoo annavad välja jõulualbumi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Mihkel Maripuu

Lauljad Rolf Roosalu ja Nele-Liis Vaiksoo annavad koos välja jõuluplaadi «Merry Xmas». Album on müügil alates esmaspäevast ning seda esitletakse järgmisel reedel, 21. novembril, Tallinna Kaubamaja muusikaosakonnas.



Kohtumine särava lauljapaariga algab kaubamajas kell 16.00. Loomulikult on kohale oodatud mõlema artisti austajad, sest keegi ei jää autogrammi või lauljate ühispildita.

Albumil kõlavad kaunid ja tuntud jõululood kogu maailmast – nende hulgas näiteks «O Holy Night», «Püha öö» ja «Ave Maria». «Soovime selle plaadiga luua veelgi soojema jõulutunde. See on tõeliselt hingeminev jõulukink oma lähedastele,» kommenteeris Rolf.

Juba vähem kui kuu aja pärast võib Rolfi ja Nele-Liisi laule kuulda jõulukontsertidel «Imede öö». Esinemised toimuvad 19. detsembril Tartus Vanemuise väikeses majas ja 22. detsembril Tallinnas Vene kultuurikeskuses. Mõlemas linnas antakse kaks kontserti, kell 17.00 ja kell 20.00.

Nii kontsertidel kui ka jõulualbumil lööb kaasa ETV neidudekoor Aarne Saluveeri juhatusel.

Lisaks suurepärasele muusikale pakub jõulukontsert lummavat silmailu. Selle eest hoolitseb Shishi, luues lavale müstilise talveöö koos härmas jõulukuuskede, küünlasära ja tähistaevaga. «Soovime, et pealtvaatajad saaksid kontserdil osa ühest imelisest ja hingepaitavast jõulumuinasjutust,» lausus Shishi üks omanikke Taivo Piller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles