Artjom Savitski loodab välja anda plaadi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Artjom Savitski
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Artjom Savitski Foto: Jelena Rudi

Superstaari saates tuule tiibadesse saanud laulja Artjom Savitski sai sel nädalal valmis oma uue bändi esimese singliga. Lugu kannab pealkirja «Oota veidi veel» ja räägib noormehe sõnul kannatlikkusest.

«Ei tasu kohe oma soovidest loobuda ja alla anda, välja tuleb kannatada ka kõik halvad asjad, küll valitud tee hakkab kunagi vilja kandma,» rääkis Savitski Elu24’le.

Noormees lisas, et laulu sõnad kirjutas ta peamiselt üksinda «Refrään oli mul juba varem olemas, loo panime kokku koos ülejäänud bändiga,» ütles ta ja lisas, et uuel bändil veel nimi puudub, kuid uues koosluses teevad lisaks temale kaasa Kristjan Sootalu ja Raul Ojamaa kitarridel, Hannes Vellend basskitarri taga ja Rauno Pella trummidel.

Eesootavatest plaanidest avaldas Savitski kaks järgmist kontserti, millest esimene on 16. juulil Pärnus ja teine 23.juulil Tallinnas klubis Hollywood.

«Loodan, et saame sel aastal ka plaadi välja anda. Käisin ka Universaliga juttu ajamas ning nemad tegid mulle oma pakkumise. Kohal olid nii eestlased kui soomlased. Nad tahavad näha, mida mina kirjutan ja siis võib-olla leida mõned n-ö kaasautorid,» rääkis Savitski.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles