«Ärapanija»: Rutt ja Jaak sobivad ideaalselt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja Foto: Kanal 2

Pühapäevases Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» võtsid Mart Juur ja Peeter Oja luubi alla üksikvanemate välismaareisi.

Ärapanijad tõstsid esile Rutti ja Jaaku, kelleta oleks Krista Lensini saade «Üksikvanem otsib kaaslast» täiesti mõttetu tuuletallamine. Viimases osas saadeti paar isegi kahekesi Hispaaniasse ja seal toimus nii mõndagi intrigeerivat.

Kui siin kulus Eesti märgi leidmiseks 13 miljonit, siis Rutt ja Jaak tegid mainet tasuta. Jaak tõestas, et igas välismaa riigis saab vene keelega läbi.

Lisaks sõimas Jaak Rutti, sest ei viitsinud öösel välja minna, mille peale naine sai vihaseks ning ütles aina halloo ja halloo. «Kulla Rutt, Jaak ei ole telefon, tema toru ei käi hargilt ära!» õpetas Juur.

Lõpuks palus härrasmees Ruti kätt ning oli väga konkreetne ja ei ajanud mulli. Rutt oli seevastu väga pips ning ärapanijad jõudsid järeldusele, et Rutt ja Jaak on tegelikult ideaalne paar.

Esmaspäeval tegid demineerijad kahjutuks kohvri, mis visati trolli. Juur kahtlustas, et tegemist oli Margus Hansoni kadunud portfelliga. Keegi imselt taipas, et on paljastamisele lähedal, tormas kaitseministeeriumist välja ja viskas trolli.

Kümnes november läheb Paide ajalikku musta päevana, sest siis sõitis üks naine autoga viinapoodi. Pärast seda pole olukord viinapoodide ümber enam endine. Juure arvates peaks poodide juures kehtestama turvatsooni ja lisaks võiks naiste lähenemise viinapoodidele üldse ära keelata.

«Reporteri» uus reporter Aveli Jänes, kes on ilmselt vana reporteri Jürgen Fogeli pruut, käis hingamist õppimas. Tal soovitati palli hingata. Oja mõistis, et palli on lihtsam hingata, sest kui ta proovis taarakasti hingata, jäi see talle ninna kinni.

Lisaks käis uudistesaade Audrus folkoori uurimas. Teise mehe naine on parem kui oma mehe naine, ütlevat sealne vanasõna. Saatejuhid selgitasid skeemi abil, mida see iidne Audru vanasõna tähendab.

Nädala rõõmusõnumi ütles Savisaar Õhtulehes: «Barack Obama võit on Eesti rahva võit!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles