Pildid: Anne Veski suvetuuri esimene pool edukalt seljataga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski suvetuuri esimene pool edukalt seljataga
Anne Veski suvetuuri esimene pool edukalt seljataga Foto: Margit Ossipova

Eelmisel neljapäeval Põlvas avapaugu saanud Anne Veski juubelikontsertide sari on esimese nelja kontserdiga meelitanud kokku suure hulga publikut.

«Super kontsert oli täna Tartus! Kogu kava oli väga hästi kokku pandud ja kogu kontsertist jäi väga professionaalne mulje. Väga suured tänud kõikidele tegijatele!» muljetas külastaja Kristi Piletilevi kodulehel.

Anne ise võttis esimesed neli kontserti kokku sõnadega: «Tuur on hoogsalt alanud ja publiku vastuvõtt on olnud väga soe. Igav ei hakka, garanteerin!»

Anne Veski, Karl Madis, Uku Suviste ja Koit Toome pakuvad publikule rohkem kui kahe tunni jagu nostalgiahõngulisi hitte, duette ja instrumentaalseid üllatusi.

Lisaks neljale säravale staarile loob mõnusa õhustiku ka korralik tehniline produktsioon - nelja kaameraga live-pilt ekraanidel, visuaalprojektsioon, led-valgustusega trepid ja lavapoodiumid, 13 inimest ja üle 15 erineva instrumendi laval.

Järgi on jäänud veel neli kontserti: neljapäeval Tallinnas, reedel Haapsalus, laupäeval Rakveres ja pühapäeval Anne sünnilinnas Raplas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles