Amy Winehouse leiti oma kodust surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: Reuters

Briti lauljatar Amy Winehouse leiti täna oma Põhja-Londoni kodust surnuna.

27-aastase staari surma põhjuseks on arvatavalt alkohol ja narkootikumide üledoos, teatab Contactmusic.

Winehouse'i surnukeha leiti täna kell 15.54 kohaliku aja järgi. Rohkem detaile pole avalikustatud.

Winehouse võitles terve karjääri jooksul alkoholi- ja uimastisõltuvusega ning käis mitmed korrad võõrutusravil. Usutakse, et probleemid said alguse pärast kalli vanaema surma ning oma osa andis suhe Blake Fielder-Civiliga, kellega ta abiellus 2007. aastal, kuid hiljem lahutas.

Suure musta juuksepahmaka ja tugeva silmameigi poolest tuntud lauljatar avaldas 2003. aastal debüütalbumi «Frank». Tema 2006. aasta plaat «Back to Black» võitis viis Grammy auhinda.

Viimastel aastatel üritas Winehouse oma deemonitega võidelda Kariibidel. Tänavune comeback-tuur jäi ära pärast juunikuist ebaõnnestunud kontserti Serbias, kus silmnähtavalt purjus staar laval ringi koperdas, oma laulusõnu pomises ja mitu korda lavalt ära jooksis.

Winehouse'i nähti viimati avalikult 18. juulil, kui ta ristitütar Dionne Bromfieldigia Londonis iTunesi festivalil käis.

Vaata AP videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles