Hõbetraageldus tuleb taas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur moeshow "Hõbetraageldus" toimub 16. aprillil 2010 Rakvere Gümnaasiumis
Suur moeshow "Hõbetraageldus" toimub 16. aprillil 2010 Rakvere Gümnaasiumis Foto: Rakvere Gümnaasium

Alanud on eelregistreerimine 2012. aastal  Rakveres toimuvale noorte moeshow-võistlusele  Hõbetraageldus!

Üle vabariigi toimuv üritus on suunatud 14.-20. aastastele moehuvilistele õpilastele, mille peamine eesmärk on anda andekatele noortele võimalus enda loomingut näidata.

Erinevalt eelmisest korrast on võistlus kahes osas. Esmalt tuleb soovijatel registreerida, seejärel eelvooru tähtajaks saata kavandid ja õmblustöö, mille põhjal kutsub žürii finaali 13 parimat.

Registreerimistähtaeg on 13. oktoober 2011.

Hõbetraageldusel ei ole kollektsiooni teemat piiritletud. Disaineritele on antud vabad käed, et luua midagi omanäolist ja efektset.

Hetkel on käimas ettevalmistused, et üritus oleks taaskord edukas ning parimad saaksid vääriliselt autasustatud.
 
«Korraldajate koosolekud on igal nädalal, et Hõbetraageldus 2012 oleks moehuviliste suurüritus ning toimuks ilma äpardusteta. Meie soov on saada üritusele tähelepanu,  rahalist toetust ning eelkõige osalejaid,» sõnas üks korraldajatest, Kristel Murumaa.

Täpsemat infot osalemistingimuste ja ürituse korralduse kohta on võimalik lugeda moeshow blogist http://hobetraageldus.blogspot.com ning Facebooki lehelt Hõbetraageldus.

Hõbetraageldus 2012 korraldajad on Rakvere Gümnaasiumi ja Rakvere Reaalgümnaasiumi õpilasesindused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles