Kes on Eestis STAAR?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu
Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu Foto: Playboy Eesti

Kes on Eestis staar? Tundub, et kui mõnes tõsieluseriaalis osaleda või millegi kohatuga hakkama saada, võib igaüks ajakirjade või netiväljaannete lehekülgedele jõuda. Kuid kui tuntud need nn staarid tegelikult on?

Noored tibid arvavad, et kui sa oled tuntud, siis on sul ka kergem elus läbi lüüa. Sa saad paremaid pakkumisi ja tõenäoliselt ka rohkem raha.

Eeskujuks on Ameerika

Tuleb end halastamatult ise avalikkusele välja käia ja end üles kiita. Tagasihoidlikkus ei ole siin voorus ja internet on suur lava.

Populaarseim tiitel on hetkel STAAR

Elu24st on tuule tiibadesse terve staarstaaride armee: staarmetroseksuaal Vaido Neigaus, Uhke-Olga, staarfotograaf Indrek Galetin, staarmeikar Kaia Triisa, staarkunstnik Martin Saar, staarreporter Carola Madis, Nõia-Ints ja Intsu-Inga, Strippar-Marco, staarlaulja Footon, staarajakirjanik Leemet Prits, staarlinnapea Edgar Savisaar, staarlaulja Mari-Leen Kaselaan, staarfotograaf Meelis Tomson, staarpoliitik Anna-Maria Galojan...

Tiitlit STAAR kasutab meedia selleks, et lugejat artiklit lugema meelitada, närvi ajada ning sülge pritsima panna. See on suurepäraselt ka õnnestunud.

Teine koht, kus kiirelt kuulsust koguda on televisioon.

Uusi seltskonnategelasi küpsetavad ka tõsieluseriaalid. Just sealt on tulnud glamuuriseltskonda uusi ja huvitavate nimedega tegelasi.

Näiteks Baari-Madis, Farmi-Gabriel, Tissi-Maarjan, Salasuhte-Pirjo, Printsessi-Delisa, Bussi-Pirjo, Printsessi-Triinu, Gooti-Libu; Superstaari-Anis, Unistuste-Roberto ... Need on vaid üksikud näited.

Meedia on neid toitnud ja meedia ise on neid ka haipinud. Aga edevad inimesed mängivad kaasa ja ajavad oma nina rõõmsalt püsti.

Meediasse võib pääseda ka tänu tuntud elukaaslasele

Näiteks seltskonnabeib Margret Järv oli staarjuuksur Lauri Pedaja elukaaslane, kes tänu sellele pääsenud nii telesse kui klantsajakirjade kaanele.

Tänu oma elukaaslasest estraaditähele Koit Toomele ja staaridest ekspeikadele Tanel Tatterile ja Kristjan Kasearule on tuule tiibadesse saanud staarmeikar Kaia Triisa.

Tänu rokkar Tanel Padarile on seltskonnastaaride staatusesse tõusnud Katarina Padar, Evely Ventsli ja Maria Port.

Ka riiete seljast võtmine aitab kuulsaks saada

Kellel tuntud kaaslane puudub või tõsieluseriaalis ei õnnestu esineda, siis aitab kuulsaks saamisel ainult üks - riiete seljast võtmine. Seda nippi on kasutanud paljud ja mitte ainult Eestis.

Ka Aveli Abel ehk Vändra-Aveli sai sellest nipist tuule tiibadesse. Tagatipuks muidugi ka tema sinisilmne  jutt, mis hämmastas oma lihtsusega.

Ning kes ei mäletaks pornokunn Aivar Palumäe lemmiknaist Seksi-Kristit.

Millised staarstaarid Sulle meenuvad?

Mida arvad, kui kerge on Eestis staariks saada?

Vaata pilte!

Vaata ka, kuidas Reporter testis meie naisstaaride tuntust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles