TV3 uue hooaja lipulaevana jõuab septembrikuus eetrisse «Laulupealinn»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupealinn
Laulupealinn Foto: TV 3

Võimsas muusikalises teleshows pöörduvad seitse tuntud ja armastatud lauljat oma kodukohta, et leida endale õiged laulupartnerid, kellega koos tuleb veenda televaatajaid ning kohtunikke, et just nende kodupaik on laulupealinna tiitli vääriline. Võitja saab 20 000 eurot oma kodukoha heategevuseks.

«See on saade, kus kohtuvad rahvas, muusika ja meie armastatud muusikud. Eestil on olemas suvepealinn, talvepealinn, lillepealinn ning sel sügisel selgub ka Eesti kõige musikaalsem paik - laulupealinn!» ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.

Pühapäevastes uhketes ja ootamatusi täis otsesaadetes esitavad staarid etteantud teemadel muusikanumbreid koos oma vähem- ja enamtuntud partneritega. Kuiprofessionaalsed lauljad püsivad kogu sarja vältel samad, siis nende partnerid vahetuvad saatest-saatesse. Lisaks põnevusele pakub saade «Laulupealinn» nauditavaid esitusi tunnustatud lauljate koostöös seninägemata muusikaannetega meie endi keskelt.

««Laulupealinna» saateidee on kodumaine. Kuigi telekanalitel on riskivabam teha juba järeleproovitud asju, võivad eestlased leida säravat meelelahutust ka eestimaises võtmes, mitte vaid välismaises glamuuris,» märkis saate produtsent Kaupo Karelson.

«Laulupealinn» saab avalöögi septembris ning võitja selgub novembrikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles