Tallinna Moenädal kujuneb suuremaks kui kunagi varem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week 2010 telgitagused
Tallinn Fashion Week 2010 telgitagused Foto: Jelena Rudi

14. septembril stardib Eesti Moedisaini Liidu eestvedamisel ja Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuuluv Tallinn Fashion Week, mis tähistab oma viiendat toimumiskorda.

Oodatuima kodumaise moesündmuse TFW2011 raames leiab aset rida väga eriilmelisi moesündmusi. Mainekate disainerite šõud, moeillustratsioonide näitus, linnaruumi installatsioonid, seminar ja avatud ateljeed pakuvad kultuuri- ning moehuvilistele täispaketi!

 

TFW põhiprogramm toimub 14. - 16. septembrini Eesti Nuku- ja Noorsooteatri suures ja väikeses saalis nii kodumaiste kui väliskülalistest disainerite etendustega. Programm jätkub 17. septembril toimuva seminariga ning tipneb Lutheri kvartalis toimuva etendusega Kolmlõige, kus spetsiaalselt selleks ürituseks valminud kollektsioone esitlevad Liisi Eesmaa, Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo.

 

19. augustist 18. septembrini on Rotermanni kvartalis avatud rahvusvaheline näitus Uus Põhjamaade moeillustratsioon ja 16. septembril majutab Tallinna Moenädal oma tiiva alla Baltikumi alternatiivseima moe-muusika-kunsti-festivali Moment. Lisaks põhiprogrammile toimuvad erinevate disainerite ülesastumised, mis kajastuvad TFW programmis.

 

TFW2011 põhiprogrammis astuvad üles Eesti moedisaini paremik: Aldo Järvsoo, Diana Denissova, Ketlin Bachmann-Põldroos, Kristel Kuslapuu, Liina Stein, Liivia Leškin, Oksana Tandit, Piret Ilves, Riina Põldroos, Tiiu Roosma, Britt Samoson, Xenia Joost, Kalle Aasamäe, Lilli Jahilo, Jaana Varkki, Kirill Safonov jt.

 

Tänavune Tallinna Moenädal on Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi selle sügise suursündmus moedisaini vallas, kandes endas ühtlasi üleskutset kodumaise disaini eelistamisele.

 

TFW2011 piletid on saadaval Piletilevi müügiesindustes alates 19.augustist


 

Lisainfot TFW2011 toimumise ja programmi kohta leiad veebist www.estonianfashion.eu ning http://www.facebook.com/tallinnfashionweek.

Lisainfot näituse “Uus Põhjamaade moeillustratsioon” kohta leiab veebiaadressil http://www.exhibition.ee ja http://www.facebook.com/moeillustratsioon.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles