Uus kuum telepaar: Teele Viirast ja Marten Kuningast saavad saatejuhid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

TV3 sügishooaja lipulaeva, suurejoonelise muusikasaate  «Laulupealinn» juhid on selgunud. Erinevaist Eesti paigust pärit lauljate vägesid hakkavad innustama Teele Viira ja Marten Kuningas.

«Soovisime, et «Laulupealinna» saatejuhtidest kumaks nooruslikku särtsu ja et nad oleksid ka laulmisega sina peal,» selgitas TV3 tegevjuht Priit Leito saatejuhtide valikut.

Nii Teele kui Marten said tuule tuubadesse sarjast Eesti otsib superstaari. Vaatajate südamed võitnud andekad ja uuteks väljakutseteks valmis noored astuvad suurejoonelises muusikalises saatesarjas «Laulupealinn» rahva ette juba septembrikuus.

«Laulupealinnas» pöörduvad seitse tuntud ja armastatud lauljat oma kodukohta, et leida endale õiged laulupartnerid ning koos nendega veenda televaatajaid ja kohtunikke, et just see kodupaik on laulupealinna tiitli vääriline. Lisaks kuulub võitjale 20 000 eurot, mida kohalikku ellu panustada.

TV3 programmijuhi Mikko Silvennoineni sõnul võib «Laulupealinna» nimetada suureks üle-eestiliseks muusikasündmuseks, mille muudavad haaravaks selle erinevad tahud. «Vaataja meelt lahutab kindlasti väga hea muusika, aga ka see, kuidas inimesed üheskoos tegutsevad – kuidas nad valitakse, mil moel õnnestub koostöö, kui hästi nad üksteist toetavad. Kindlasti on põnev näha lihtsaid inimesi suurel laval prožektorite valguses koos tuntud ja armastatud staaridega ühiselt muusikat loomas,» rääkis Silvennoinen.

«Laulupealinn» Teele Viira ja Marten Kuninga juhtimisel alustab TV3s septembrikuus ning võitja on selge novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles