Eesti tenniseväljakute armutuvid - Hans ja Barbara

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tenniseväljaku uus kuum paar - tšiillasest mängija Hans Podlipnik-Castillo (23) ja eestlannast tennisemängija Barbara Kvelstein (23) ei varjanud oma kuumi tundeid hiljuti toimunud Saaremaa tenniseturniiril Tele2 Saaremaa Open.

Tegemist on rahvusvahelise ITF-sarja meesteturniiriga, mis toob südasuvisele Saaremaale kokku tipptennisistid üle kogu maailma. Turniiri auhinnafond on 10 000 dollarit.

Selle aasta tenniseturniiri finaalis alistas turniiri viies paigutus Hans Podlipnik Castillo kuuendana paigutatud Josef Kovalik’u, mis andis talle teenitult 2011. aasta Tele2 Saaremaa Openi tiitlivõidu.

Õnnelik Hans ei varjanud oma tundeid ka publiku eest, kallistades ja suudeldes oma eestlannast tüdruksõpra Barbarat.

Tenniseringkondades sahistatakse, et peagi võib kuulda võib-olla armutuvikestele ka pulmakelli löömas. Peale abiellumist eestlannaga on Castillol võimalik taotleda Eesti kodakondsust ning seejärel šansid pääseda ka Eesti koondisesse.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles