Suurprojektis «Laulupealinn» osalevad ka Birgit Õigemeel ja Marju Länik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

TV3 on küll avalikustanud sügise suurprojekti «Laulupealinn» saatejuhid Teele Viira ja Marten Kuninga, kuid kõigi osaliste ridades pole veel selgust.

Juba on teada, et üle-eestilises võidulaulmises astuvad rahva ette Tanja Mihhailova ja Ott Lepland ning ka Birgit Õigemeel ja Marju Länik. 

Tõenäoliselt esindab Ott saari ja Tanja Ida-Virumaad. Raplamaa esindajaks on aga ilmselt Birgit Õigemeel ning Lõuna-Eestit esindab Marju Länik.

Harjumaa ja Tallinna au kaitseb hõbekõri Koit Toome ning Tartumaad ooperilaulja Taivo Toomast.

«Laulupealinn» jõuab eetrisse juba septembris

Võimsas muusikalises teleshows pöörduvad seitse tuntud ja armastatud lauljat oma kodukohta, et leida endale õiged laulupartnerid, kellega koos tuleb veenda televaatajaid ning kohtunikke, et just nende kodupaik on laulupealinna tiitli vääriline.

Võitja saab 20 000 eurot oma kodukoha heategevuseks!

Võitja selgub novembrikuus

Pühapäevastes uhketes ja ootamatusi täis otsesaadetes esitavad staarid etteantud teemadel muusikanumbreid koos oma vähem- ja enamtuntud partneritega. Kui professionaalsed lauljad püsivad kogu sarja vältel samad, siis nende partnerid vahetuvad saatest-saatesse.

Lisaks põnevusele pakub saade «Laulupealinn» nauditavaid esitusi tunnustatud lauljate koostöös seninägemata muusikaannetega meie endi keskelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles