«Laulupealinna» laulustaarid ja –paigad on selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupealinn
Laulupealinn Foto: TV 3

TV3 avalikustas täna uues suurejoonelises saatesarjas «Laulupealinn» osalevad tuntud lauljad ning need kaunid Eestimaa paigad, mis auväärse tiitli nimel võistlema hakkavad.

Armastatud lauljatest osalevad sarjas Birgit Õigemeel, Marju Länik, Tanja Mihhailova, Ott Lepland, Toomas Lunge, Taimo Toomast ja Koit Toome.

Eestimaa erinevaid paiku esindavad nad järgmiselt:

Kohila - Birgit Õigemeel;

Otepää – Marju Länik;

Kohtla-Järve – Tanja Mihhailova;

Kärdla – Ott Lepland;

Tartu – Toomas Lunge;

Pärnu – Taimo Toomast;

Laagri – Koit Toome

Kõik seitse lauljat pöörduvad tagasi oma kodukohtadesse, et leida endale õiged laulupartnerid, kellega koos veenda televaatajaid, et just nende kodupaik on laulupealinna tiitli vääriline. Pühapäevastes uhketes ja ootamatusi täis otsesaadetes esitavad staarid etteantud teemadel muusikanumbreid koos oma vähem- ja enamtuntud partneritega.

Igas saates on lauljatel uued partnerid, kodukohta pääsevad esindama nii väikesed laululapsed kui vanamemmed-taadid, kohalikud koorid ja laulvad perekonnad. Esimeses saates tulevad ettekandele superhitid žanris, milles professionaalne laulja ei ole varem laulnud.

Muusikalisi esitusi kommenteerivad otsesaadetes erinevad eksperdid, teiste hulgas Anne Veski, Ivo Linna ja Ženja Fokin. Oma nõusoleku võimaluse korral eksperdina saates osalemiseks on andnud ka kultuuriminister Rein Lang.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles