Jaak Aaviksoo ja Tiina Kaalep on uus kuum paar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusminister Jaak Aaviksoo
Haridusminister Jaak Aaviksoo Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Kas ERRi juhatuse liiget Tiina Kaalepit ja minister Jaak Aaviksood seob tihe sõprus mehe ja naise vahel või midagi enamat? Selline küsimus on juba mõnda aega õhus olnud nii Tartu poliitilises ringkonnas kui ka ETV majas.

Teatud väiksemale ringile Tartu haritlastest olevat Jaak Aaviksoo ja Tiina Kaalep oma paaristaatust ka kinnitanud, vahendab Naisteleht.

«Minu meelest nad ei varjanud küll, et on seal koos,» mäletab ühel üritusel toitlustuse eest vastutanud catering'i-firma juht.

Tiina Kaalep ei kiirusta ütlema «ei»d ega «jaa»d. «Ma ei tahaks küll sellest midagi rääkida. Ja ei ole mind kuskil nähtud,» ütleb Kaalep. Faktile, et nad on samal üritusel pildilegi jäänud vastab daam vaikimisega. «Mul ei ole midagi öelda. Inimesed teavad minu elust kõike, mida nad peavad teadma,»lisab Kaalep.

Naistelehel ei õnnestunud Jaak Aaviksoolt vastust saada.

Tiina Kaalepi kohta on umbes kevadest sahistatud, et tema abielu diplomaat Mart Tarmakuga on läbi. Seni teadaolevalt on Jaak Aaviksoo abielus Kiiraga, kellega ligemale kümne aasta eest tähistati hõbepulmi. Aaviksool on kolm last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles